BIST 9.558
DOLAR 32,48
EURO 34,59
ALTIN 2.479,60
HABER /  GÜNCEL

Genç kadının burnunu böyle kırdı

Adana’da bir masada oturan genç kadının, yanından geçen iki kişiden biri tarafından burnunun yumrukla kırılması saniye saniye görüntülendi. ...

Abone ol

Adana’da bir masada oturan genç kadının, yanından geçen iki kişiden biri tarafından burnunun yumrukla kırılması saniye saniye görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 2 Nisan 2014 günü Gönül A. çalıştığı iş yerinin önündeki masada oturmaya başladı. Gönül A. cep telefonu, cüzdanı ve sigarasını masaya koydu. Bu sırada F.A. (26) ile arkadaşı M.İ. (23) kaldırımda göründü. İki arkadaştan F.A. genç kadının yanından geçerken burnuna yumruk atıp kaçtı. Kadının burnu kırılırken yüzü kanlar içinde kaldı. Masadan kalkarak arkadaşlarından yardım isteyen kadını arkadaşları, hemen hastaneye götürdü. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi. Genç kadın hastaneye gittikten sonra polisi arayarak iki kişinin masa üzerindeki cüzdanını aldığını, içinde bin lira olduğunu, burnuna da yumruk attığını ileri sürdü. Bunun üzerine polis çalışma başlatarak F.A., M.İ. ve bunlara yardım ettiği ileri sürülen 3 kişiyi daha gözaltına aldı. Genç kadına yumruk atan zanlı genç kadının kendisine küfür ettiğini bu nedenle yumruk attığını söylediği öğrenildi. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, savcılıktan adliyeye sevk edildi. Görüntülerde ise genç kadının iddia ettiği gibi cüzdanının alınmadığı, sadece yumruk attığı görüldü.
(İHA)