BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.394,66
HABER /  GÜNCEL

Tatlıses yeni uçağını tanıttı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, yeni aldığı uçağını tanıttı. Bodrum'a gidişi sırasında havalimanında uçağını tanıttı. Tatlıses uçağı leasing yöntemiyle aldığını söyledi.

Abone ol

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, yeni aldığı uçağını tanıttı. Bodrum'a gidişi sırasında havalimanında uçağını tanıtan Tatlıses, uçağını leasing yöntemiyle aldığını belirtti. Bundan sonraki hedefinin bir deniz uçağı almak olduğunu kaydeden Tatlıses,

"Yanlış anlaşılmasın. Biz sadece leasinge olan borcunu ödüyoruz. Ödediğimiz zaman da uçak 5 sene sonra üstümüze geçiyor. Tabii ki, bu 5 sene süresince uçak benim. Ayrıca biz bu uçağı ticari amaçla 'hava taksi' olarak da kullanacağız.

Bizim kullanımımızın dışında isteyen herkes kiralayabilecek. Bu lüks değil; aksine bir ihtiyaçtır. Daha önce uçağım vardı; ancak ülkemizde yaşanan krizler nedeniyle satmak zorunda kalmıştım. Bundan sonra ilk etapta, bir deniz uçağı almayı düşünüyoruz" dedi.Tatlıses, daha sonra havalimanından ayrıldı.

APRON YASAĞI DELİNDİ...

Atatürk Havalimanı Apronu'nda uçağın kalktığı alana, İbrahim Tatlıses'in ricasıyla apron kartı olmayan çok sayıda gazeteci alındı. Normal şartlarda bir televizyon veya gazetenin muhabirine apron kartı çıkarması yaklaşık 1 ay sürmesine rağmen, çok sayıda basın mensubunun aprona alınması dikkat çekti.

Kaynak: www.netgazete.com