BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Tatlıses Tilbeye yine öfke kustu

Canlı yayındaki rezaletini Tatlıses unutmamış! Yıldız Tilbe'yi canlı yayında eleştiren Tatlıses, bakın neler söyledi.

Abone ol

İbrahim Tatlıses, Yıldız Tilbe'nin canlı yayında kendisine yaptıklarını bir türlü unutamadı. Programa katılmak için kendisinden para istenmesini "ayıp" olarak nitelendiren Tatlıses, bunu sanatçı dayanışması olarak nitelendirdi.

İbrahim Tatlıses, içini döktü canlı yayında duygusal anlar yaşadı. Saba Tümer'e konuk olan Tatlıses, babasının ölüm haberini aldığı anları anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Babasının ölüm haberini, vatani görevini yaparken aldığını ve Şanlıurfa'ya gitmek için başçavuştan izin istediğini söyleyen Tatlıses, "İnanmadı hatta bu nedenden dolayı dayak bile yedim. Ancak gelen telgrafı görünce benden özür diledi. Benim gittiğimde ise çok geçti, cenazesine yetişemedim" dedi.

TATLISES RATİNGLERE ÇATTI

Rating tartışmalarına da değinen Tatlıses, AGB'nin cihazı yerleştirdiği ailelerin listesinin kendilerine ulaştığını bunu da telefonla test ettiklerini söyledi. Bu listeyi getirenlerin, kendilerinden yüklü miktarda para istediklerini ifade eden Tatlıses, "Bunu kabul etmedik ratinglerimiz de sürekli düştü" dedi.

Tatlıses, geçen yaz İbo Show programını çekerken reytinglerde 1., 2 .veya 3. sırada olduklarına, 4. sıraya dahi düşmediklerine atıfta bulunarak, "Ne zaman ki eylül-ekim ayında sezon başladı, benim reytinglerim başladı 9-10-11 hatta bir gün 19!.. Gündüz sokakta dolaşıyorum 'İbrahim Bey dün akşam izledik ne kadar çok güzeldi' diyorlar. Öbürü şöyleydi, böyleydi...Lan biz niye dokuzuncuyuz o zaman diyorum kendi kendime" diyerek tepki gösterdi.

TİLBE İÇİN NELER SÖYLEDİ?
AYRINTILAR HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

 TİLBE'NİN İSMİNİ BİLE ANMADI!

Programda, isim vermeden Tilbe'ye de gönderme yapan Tatlıses, programa çıkmak için para istenmesini de ayıp olarak nitelendirdi.

İşte Tatlıses'in programdaki o sözleri;

İbrahim Tatlıses: Bir programa gidip, para istemek nasıl bir ayıptır yahu!

Saba Tümer: Onun değişik bir mantalitesi olabilir. Yani mesala size gelen kişinin raytingi olan birisiyle...

İ.B: Hiç alakası yok biliyor musuz? O bana ne kadar faydalıysa ben de ona o kadar faydalıyım. Şimdi İbo Show yok. Bazı arkadaşlarımız, kaseti çıkan arkadaşlarımız tanıtmaları gerekiyor. Artık ülke o kadar büyük ki, Türkiye Cumhuriyeti o kadar büyük ki, yani bir kaseti ben bile tanıtamıyorum düşünün.

Yani ayıptır bu, bile birbirimizden. Ben şimdi hanginize gidersem, nereye gidersem nasıl para isteyeceğim? Ne diye isteyeceğim? Burada oturuyorum şimdi, siz bana bu imkanı sağlamışssınız. Ben burada özür dilerim, hem kendi reklamımı yapacağım, hem yeni çıkan kasetimin reklamını yapacağım. Sen beni çağırmasan ben nerede yapacağım abi?

S.T: O olayla ilgili Ankara'da bize anlattıklarınız vardı. Bir kez daha anlatmak ister misiniz?

İ.T: O olayla ilgili de bir cümlesini bile anlatmak istemem. Bir cümle dahi! Ağzıma dahi almıyorum, ne şarkılarını ne şeylerini bitti! Bende bitti mi biter.