BIST 10.260
DOLAR 32,33
EURO 34,77
ALTIN 2.388,31
HABER /  GÜNCEL

İki küçük kızı ormana götürüp tecavüz ettiler

Antalya'da 13 ve 14 yaşında iki küçük kıza tuzak kurup ormana götürdüler. İşin iğrençliği ise daha sonra ortaya çıktı.

Abone ol

Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Umut Evi'nden kaçan 13 ve 14 yaşındaki iki kız, Finike ilçesinde tecavüze uğradıklarını iddia ederek jandarmaya sığındı. Gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Umut Evi'nden 3 gün önce kaçan 13 yaşındaki M.K. ile 14 yaşındaki D.A. Finike İlçesi'ne geldi. Bir süre ilçede gezdikten sonra Kumluca'ya gitmek için dolmuş bekleyen kızlar, yanlarında duran otomobildeki Hüseyin T. (26) ve Emre G (23) adlı iki kişinin "gidecekleri yere bırakma" teklifini kabul etti.

İddiaya göre bir süre sonra Emre G. araçtan indi, kızlarla baş başa kalan Hüseyin T. ise otomobili ormanlık alana götürdü. İki kıza tecavüz ettiği öne sürülen Hüseyin T., ertesi gün kızları Finike'nin Turunçova beldesine getirip, kimseye bir şey anlatmamaları konusunda tehdit ederek yol kenarında bıraktı.

PLAKA SAYESİNDE YAKALANDI

Zanlının kullandığı otomobilin plakasını alan M.K. ile D.A., Turunçova Jandarma Karakolu'na giderek başlarına gelenleri anlattı. Plakadan yola çıkan jandarma Hüseyin T. ile Emre G.'yi Kumluca'da yakalayarak gözaltına aldı. Kızları Kumluca'ya götürmek için otomobillerine aldıklarını belirten Emre G. "Ben yolda araçtan indim. Arkadaşımın kızları Kumluca'ya götürdüğünü sanıyordum. Suçsuzum" dedi.

Kızlar da Emre G.'den şikayetçi olmadı. Adliyeye sevk edilen iki zanlı, çıkarıldıkları mahkemede "cinsel istismar" suçundan tutuklanarak Kumluca Cezaevi'ne gönderildi. Finike Devlet Hastanesi'nde yapılan muayenede tecavüz bulgusuna rastlanan ve yurttan kaçtıklarına pişman olduklarını söyleyen iki kız, Antalya Çocuk Esirgeme Yurdu'na teslim edilecek.