BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,83
ALTIN 2.434,86
HABER /  SPOR

Daum kimin gönderilmesini istedi

Luis Aragones ile yollarını ayıran Fenerbahçe Yönetimi anlaşma sağladığı Christoph Daum’a gidiyor.

Abone ol

Fenerbahçe ile anlaşan Daum’un bugün Zürih’te Başkan Aziz Yıldırım ile biraraya gelip resmi sözleşme yapacağı öğrenildi. Alman çalıştırıcı, takımda kalması için sarı-lacivertli yönetimin 4 milyon euro önerdiği Lugano’nun da gönderilmesini istedi

Başkan Aziz Yıldırım bugün Alman hoca ile Zürih’te biraraya gelecek ve sarı-lacivertli kulüp tecrübeli teknik adamla resmi sözleşme imzalayacak. Daum’la üç yıllık anlaşmanın yapılacağı ve yıllık 3.5 milyon euro verileceği bildirildi.

Bu arada yöneticilerin telefonla görüştükleri Daum’a takım hakkında bilgi verdikleri ve Lugano’nun kalması için yoğun çaba sarfettiklerini bildirdikleri ifade edildi.

Bırakın gitsin

Daum’un, “Ne kadar vereceksiniz” sorusuna yöneticilerden “4 milyon euroyu gözden çıkardık” yanıtı alması üzerine, “Ben defans oyuncusuna bu parayı verdirmem. Bırakın gitsin” dediği ve Uruguaylı futbolcunun biletini kestiği öğrenildi. Aziz Yıldırım’ın bugünkü görüşmede Daum’la transfer politikasını da masaya yatıracağı belirtildi.

Medyadan kaçtı!
Christoph Daum’un Fenerbahçe ile anlaşması büyük yankı uyandırdı. Almanya ve İspanyol gazeteciler Daum’un Fenerbahçe ile anlaştığını duyar duymaz tecrübeli hocanın İspanya’daki evinin kapısına dayandı.
Bunun üzerine Daum’un medya mensuplarına görünmeden bir sütçü kamyonu ile evinden ayrıldığı ve ilk uçakla Zürih’e geldiği kaydedildi.

Aykut Kocaman sıcak baktı
Öte yandan Fenerbahçe Yönetimi’nin sportif direktör konusunda Aykut Kocaman’ı ikna etmeye çalıştığı vurgulandı. Tecrübeli çalıştırıcının düşünmek için süre istemesine rağmen bu görevi büyük olasılıkla kabul edeceği ileri sürüldü.