BIST 10.471
DOLAR 32,83
EURO 35,20
ALTIN 2.451,95
HABER /  MAGAZİN

Tatlıses ölümden döndü!

İbrahim Tatlıses'e bir suikast planı daha polis tarafından son anda engellendi.

Abone ol

Bu kez silahla yakalanan kişi İsmail Badıllı'nın oğluydu.
Eyüp'te polis ekipleri tarafından bir takside silahla yakalanan türkücü İsmail Badıllı'nın oğlu Hasan Badıllı, İbrahim Tatlıses'e yönelik saldırı düzenleyeceği iddiası üzerine gözaltına alındı.

Polis Merkezi'ne götürülen Hasan Badıllı'nın ağabeyi, kardeşinin Tatlıses'e yönelik saldırı düzenlemek üzere yolda iken polis ekipleri tarafından gözaltına alındığını söyledi.
Alınan bilgiye göre, Eyüp'te devriye görevi yapan polis ekipleri, eski türkücülerden İsmail Badıllı'nın oğlu Hasan Badıllı ve bir arkadaşının bulunduğu ticari taksiyi durdurarak arama yaptı.

Yapılan aramalar sonucu Hasan Badıllı, üzerinden silah çıkması üzerine gözaltına alındı. Gözaltına alınan ve Eyüp Karakolu'na görülen Hasan Badıllı, gazetecilerin sorularına cevap vermezken, karakolda kardeşini ziyarete gelen ağabeyi Muzaffer Badıllı, kardeşinin ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'i vurmak için evden ayrıldığını ancak polislerin son anda engel olduğunu öne sürdü. Badıllı, "Babam ve Tatlıses arasında bir tartışma çıkmış. Kardeşim bunu hazmedememiş" dedi.