BIST 10.793
DOLAR 32,22
EURO 34,83
ALTIN 2.416,58
HABER /  MAGAZİN

Tatlıses milletvekilliği adaylığını açıkladı

Türkücü İbrahim Tatlıses siyasetten kopamıyor. Milletvekili olmaya kafayı koyan sanatçıdan ilginç açıklamalar.

Abone ol

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ilk genel seçimlerde İstanbul'dan adını açıklamadığı partiden aday olacağını söyledi. Tatlıses Urfa'dan aday olursa bağımsız aday olarak seçime gireceğini açıkladı.

30 bin kişilik GAP Arena Stadyumu'nda düzenlenen Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıldönümü kutlamalarında ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses konser verdi.

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Taci Kurul, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın de izlediği konserde bir ara şarkılarına ara veren sanatçı, yapılacak ilk genel seçimde milletvekili adayı olacağını açıkladı.

URFALI İBO'YU MİLLETVEKİLİ OLARAK GÖRECEKSİNİZ

Sahneden Şanlıurfalı hemşehrilerine seslenen Tatlses, "Urfalı İbo'yu milletvekili olarak göreceksiniz. Ölüm çıksın ki kesinlikle olacak. Size namus sözü veriyorum. Ben bu saatten sonra şarkıcılık yapmayacağım, bundan sonra size hizmet edeceğim" dedi.

İSTANBUL'DAN OLURSA PARTİ URFA'DAN OLURSA BAĞIMSIZ

Bir gazetecinin "Hangi partiden aday olacaksınız?" sorusuna Tatlıses, "Urfalıların çoğunlukta olduğu İstanbul 3. bölgeden aday olursam partiden olacağım. Parti adını şimdi açıklamam doğru olmaz. İstanbul'dan aday olursam partiden, Şanlıurfa'dan olursa bağımsız aday olacağım" yanıtını verdi.

İbrahim Tatlıses, 2007 yılında İstanbul'da Genç Parti'den milletvekili adayı olmuş, partisinin baraj altında kalmasıyla Meclis'e girememişti.