BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.419,21
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Tatlıses 'Cennet Bahçesi' için imza attı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Kuzey Irak’ta dev konut projesi gerçekleştirmek için imzayı attı...

Abone ol

Bugüne kadar turizm, prodüksiyon, medya sektörlerinde boy gösteren türkücü İbrahim Tatlıses önceki gün Kuzey Iraklı El Adel United Company firması ile 1 milyar dolarlık anlaşmaya imza attı.

Tatlıses Kuzey Irak’ta

Süleymaniye, Kifri, Erbil, Süleymaniye merkez ve Süleymaniye Şehrezor’da 'Tatlıses Cennet Bahçesi’ ismiyle konut yapacak. Erbil’e gittiğini ve cennet gibi bir yer olduğunu söyleyen Tatlıses “Kuzey Irak gelişmekte  olan bir ülke haline gelecek” dedi. Tatlıses, 1 milyar dolara yakın 50 bin ile 70 bin arasında konut yapacaklarını söyledi. El Adel United Company firmasıyla Erbil, Süleymaniye, Kifri, Süleymaniye Duka, Süleymaniye Merkez ve Süleymaniye Şehrezor’da konut ve villa yapacaklarını kaydeden Tatlıses şöyle konuştu: “Süleymaniye’de 400 villa yapılacak bu söylediklerimin hepsi 15 gün  içinde başlayacak.
Bunların karşılık parası 40 milyon dolar. Süleymaniye Kifri’deki 80 milyon dolar, Erbil benim gittiğim gördüğüm yer 200 milyon dolar. Süleymaniye Merkez’de 10 bin konut yapılacak 450 milyon dolar ve onun için taşeron firma arıyoruz”
dedi.