BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.420,13
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Anadolu Üniversitesi'ne işbirliği ziyareti

Suudi Arabistan'ın King Khalid Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Abdullah Saad Al-Amri, Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile işbirliği yapmak istediklerini söyledi.

Abone ol

King Khalid Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Dr. Abdullah Saad Al-Amri, AÜ Rektörü Davut Aydın’ı ziyaret etti. Al-Amri, Yükseköğretim Kurulu’nun Suudi Arabistan ile yaptığı genel anlaşma çerçevesinde Prof. Dr. Aydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Mandal ve Uluslararası İlişkiler Birimi Koordinatörü öğretim görevlisi Zekiye Doğan ile 'İşbirliği Protokolü' için rektörlük ofisinde bir araya geldi. Anadolu Üniversitesi'ni çok beğendiğini belirten Abdullah Saad El-Amri, Türkiye'nin en önemli üniversitelerinden biri olan AÜ ile güçlü akademik ve öğrenci odaklı kampüs hayatından dolayı işbirliği yapmak istediklerini ifade etti.

Öte yandan, söz konusu protokolün, karşılıklı öğretim elemanı ve öğrenci değişimi, ortak araştırma projeleri ve yayınlar, kısa süreli programlar ile ziyaretlerin yanı sıra dijital kaynakların paylaşımını kapsadığı öğrenildi.