BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.413,15
HABER /  GÜNCEL

Tatlıses 500 bin dolar dağıttı (video)

Tatlıses Bingo Erbil'de ilk piyangosunu çekti. Çekiliş gecesinde yaşananlar İstanbul'un gece hayatını aratmadı.

Abone ol

Kuzey Irak Milli Piyango ihalesini kazanan İbrahim Tatlıses, 'Tatlıses Bingo' ismini verdiği piyangonun ilk çekilişini gerçekleştirdi.

Irak bölgesel Kürt yönetiminin başkenti Erbil'de düzenlenen ilk çekilişe ilgi beklenenden fazla oldu. 'Tatlıses Bingo'nun ilk çekilişinde İbrahim Tatlıses'i Arap ülkelerinden gelen çok sayıda sanatçı da yalnız bırakmadı.

ERBİL GECELERİNDE İSTANBUL'U ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER...


Çok sayıda şık giyimli kadının katıldığı gecede, konuklar gönüllerince eğlendi. Geceye katılan kadınların çoğunun dekolte kıyafet tercih ettikleri dikkat çekti. Yöresel kıyafetli gençlerin folklor gösterisi ile başlayan gece için kiralanan salon hınca hınç doldu. Çekilişe Arap ülkelerinden çok sayıda tanınan sanatçı da davetli olarak katıldı.

TATLISES'E YOĞUN İLGİ...

Anonsların Kürtçe ve Arapça yapıldığı gecede İbrahim Tatlıses?e yoğun ilgi gösterildi. Gecede bir hayli keyifli olduğu görülen İbrahim Tatlıses, Kürtçe ve Arapça söylenen şarkılara da eşlik etti. Geceye katılan Iraklılar, yılların acısını çıkarırcasına gönüllerince eğlendi.

KÜRT SHAKİRA SAHNE ALDI

Erbil'de bulunan diplomatik misyon temsilcilerinin de katıldığı gecede dikkat çekici bir isimde sahne aldı. Geçtiğimiz aylarda çektiği klipteki pop ritmleri ve seksi kalça dansları ile 'Kürt Shakira' olarak ünlenen Dashni Murad gecede sahne aldı.

1 KİŞİYE 250 BİN DOLAR...

Yapılan çekilişte 1 kişiye 250 bin dolar olmak üzere toplam 500 bin dolar ikramiye dağıtıldığı öğrenildi. İbrahim Tatlıses, daha önce planlanan ikramiye dışında cip ve araba hediyelerini de ikramiye listesine eklediklerini söyledi.

TATLISES 'MERHABA IRAK HALKI, MERHABA KÜRDİSTAN HALKI' DİYEREK SELAMLADI

Daha sonra sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, izleyicileri Kürtçe olarak,'Merhaba Irak halkı, Merhaba Kürdistan halkı' diyerek selamladı.

KÜRT YÖNETİMİNDEN TATLISES?E SİLAH RUHSATI...

Konuşmasında işadamlarını Erbil'e yatırım yapmaya çağıran Tatlıses, "Mesela bana burada ruhsatlı silah ve ikametgâh verdiler. Buraya yatırım yapanlara bu imkanları veriyorlar. İstanbul'da da buraya gelin diyorum. Yatırım yapın, çünkü buranın ihtiyacı var. Burası yenileniyor. Yenilenen bir yere yatırım yapmak çok doğru bir karardır" dedi.