BIST 10.046
DOLAR 32,50
EURO 34,74
ALTIN 2.400,48
HABER /  GÜNCEL

Tatlı almak için durmuştu ki

Konya’da, bir sürücünün tatlı almak için park ettiği otomobil, durduktan hemen sonra yandı. <br/>Olay, dün saat 19.30 sıralarında merkez Sel...

Abone ol

Konya’da, bir sürücünün tatlı almak için park ettiği otomobil, durduktan hemen sonra yandı.
Olay, dün saat 19.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Beyşehir Çevre Yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işinden çıkan Ayhan H. idaresindeki 42 PC 862 plakalı otomobille seyir halindeyken tatlı almak için yol kenarında durdu. Aracından indikten sonra otomobilin motor kısmından önce dumanlarının ardından da alevlerin yükseldiğini fark eden sürücü Ayhan H., kendi çabasıyla yangına müdahale etmek istedi. Çevredeki sürücülerin de yardımıyla Ayhan H., yangın tüpüyle yangına ilk müdahaleyi yaptı. Ardından vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye, aracın motor kısmına su sıkarak soğutma çalışması yaptı. Yangın nedeniyle araç yoğunluğunun oluştuğu çevre yolunda trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlandı. Aracın kaputunu açarak kontrol eden itfaiye, aracın elektrik aksamını keserek önlem aldı.
Yangından önce aracından inerek şans eseri herhangi bir yara almadan kurtulan sürücü Ayhan H., bir süre yaşadığı olayın şokunu üzerinden atamadı.
(İHA)