BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,67
ALTIN 2.407,43
HABER /  GÜNCEL

Kumar baskını kamerada

Fatih’te kumar oynatıldığı ihbarı üzerine ruhsatsız olarak faaliyet gösteren işyerlerine operasyon düzenlendi. Operasyon anı polis kamerasıy...

Abone ol

Fatih’te kumar oynatıldığı ihbarı üzerine ruhsatsız olarak faaliyet gösteren işyerlerine operasyon düzenlendi. Operasyon anı polis kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipler, Fatih’te ruhsatsız olarak faaliyet gösteren bir işyerine baskın düzenledi. Yapılan baskında 1 adet tombala makinesi, 700 adet tombala pulu, 50 adet tombala kartı, 90 adet tombala topu, 2 adet LCD televizyon, 1 adet kamera ve 470 TL para ele geçirildi. Kumar oynayan toplam 50 kişi hakkında idari işlem, kumar oynanması için yer ve imkân sağlayan 1 kişi hakkında ise adli işlem yapıldı.
Ruhsatlı olarak faaliyet gösteren bir işyerinde yapılan denetimlerde ise 2 deste oyun kâğıdı ve 450 adet oyun pulu ele geçirilirken, kumar oynayan toplam 4 şahıs hakkında idari işlem, kumar oynanması için yer ve imkân sağlayan 1 kişi hakkında ise adli işlem yapıldı.
Öte yandan, ruhsatsız olarak faaliyet gösteren 3 ayrı işyerinde yapılan denetimlerde ise aranma kaydı bulunan 3 kişi hakkında adli işlem yapıldı.
(İHA)