BIST 10.083
DOLAR 32,49
EURO 34,86
ALTIN 2.441,32
HABER /  GÜNCEL

Tartışma yaratan dizi izleyici ile buluşuyor

Rtük' e şikayet yağdırılan Adını Feriha Koydum Dizisi bu akşam izleyici ile buluşuyor. İşte dizisinin başrol oyuncusunun dizi hakkındaki düşünceleri..

Abone ol

Vahide Gördüm, Hazal Kaya, Metin Çekmez, Melih Selçuk, Çağatay Ulusoy, Deniz Uğur, Ceyda Ateş gibi isimlerin başrolünü paylaştığı 'Adını Feriha Koydum' adlı dizi, bu akşam Show TV ekranlarında ilk bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. Fakir bir ailenin hayat imtihanının anlatıldığı dizide, iki hayat arasında sıkışıp kalan Feriha, hayalleriyle ve arzularıyla izleyiciyi farklı bir hayatın içerisine sokmaya hazırlanıyor. Dizide kapıcı kızı Feriha karakterini canlandıran Hazal Kaya, rolünü ve beklentilerini anlattı.

"KAPICILIK ÇOK SAYGIDEĞER"
Dizinin fragmanında geçen "Bir kapıcı kızı kadar olamadın..." sözünün kapıcılar tarafından tepki çekmesine üzüldüğünü anlatan oyuncu Hazal Kaya, bu sözlerin ciddiye alınmaması gerektiğini dile getirdi.

Kapıcılık mesleğini 'kutsal' olarak niteleyerek "Kapıcılık kutsal bir meslektir" diyen Kaya, "Fragmandaki bir cümle sanırım tepki çekmiş. Kapıcılık saygı değer bir meslektir. Kapıcılık mesleğinin emekle bir karşılığı vardır.

 Bence fragmanda geçen sözlerin kapıcılık mesleğine bir itibarsızlık sayılması çok yanlış. Bundan kimsenin kalbi kırılmasın. Kapıcılık mesleğiyle ilgili kötü bir şey söylemek kimsenin haddine düşmez" dedi. Şu anda özel bir üniversitede eğitimine devam eden genç oyuncu, Feriha'nın annesinin kışkırtmasıyla başka yaşantılara özenen bir kız olduğunu sözlerine ekledi.

Dizide canlandırdığı 'Feriha' karakteri kadar hırslı olmadığını ifade eden Hazal Kaya, başarı kazanmak için elinden geleni yaptığını, fakat çok büyük hırslarının olmadığını söyledi. Dizi ekibi hakkında düşüncelerini de dile getiren güzel oyuncu, "Keyifli ve eğlenceli bir sette çalışıyoruz. Aslında dram çekiyoruz ama kendi aramızda komedi çeksek bile olur. Onun dışında Feriha'yı dizide, çok güzel ve sıra dışı bir aşk bekliyor. Çok söz etmek istemiyorum ama farklı olacak. Başarılı bir iş yaptığımıza inanıyoruz" dedi.

"EVİMİZİN KIZI GİBİYİM"
Set haricinde düzenli olarak yüzdüğünü ve her fırsatta pilates yaptığını belirten Hazal Kaya, uykunun da hayatında önemli bir yeri olduğunu söyledi. Oyunculuğu konusunda şimdiye kadar hiçbir olumsuz bir tepkiyle karşılaşmadığını dile getiren genç oyuncu, "Benim hep 'evimizin kızı' halim vardır. Şimdiye kadar çok iyi tepkiler aldım. Özellikle teyzelerden; her zaman beni destekliyorlar" diye konuştu.