BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.394,85
HABER /  SPOR

Taraftarlar Bülent Uygundan ne istedi

Bülent Uygun’un kişisel web sitesinde açılan anketlerde, taraftarlar bakın genç hocadan ne istiyor.

Abone ol

Kırmızı beyazlı kulübün ve teknik direktör Bülent Uygun’un internet sitelerinde açılan anketlere katılan futbolseverlerin büyük çoğunluğu, orta sahaya transfer yapılması yönünde oy kullanıyor.

BU Süper Lig, Avrupa Şampiyonlar Ligi ve Fortis Türkiye Kupası olmak üzere 3 ayrı kulvarda mücadele edecek Sivasspor’da, taraftarlar orta sahaya transfer yapılmasını istiyor. Kırmızı beyazlı kulübün resmi internet sitesinde ve teknik direktör Bülent Uygun’un kişisel web sitesinde açılan anketlerde, taraftarların orta sahaya transfer yapılması yönünde oy kullandığı göze çarpıyor.

Sivasspor’un internet sitesinde açılan ankette, katılımcılara “Sizce Sivasspor hangi bölgeye takviye yapmalı?” sorusu yöneltiliyor. Şu ana dek 16 bin 396 kişinin oy kullandığı ankette, katılımcıların 7 bin 958’i orta sahaya, 4 bin 544’ü forvete, 3 bin 894’ü ise defansa oyuncu transferi yapılması yönünde oy kullandı. Bülent Uygun’un “www.bulentuygun.com.tr” adlı kişisel web sitesindeki ankette ise, şu ana kadar oy kullanan 4 bin 726 kişinin 2 bin 926’sı orta saha, 913’ü forvet, 589’u defans, 298’i de kaleci transferi yapılmasını istiyor.

Ersen’e serum takıldı

Sivasspor, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda RSC Anderlecht ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. İdmana, sakatlıkları nedeniyle tedavi gören Mehmet Yıldız, Sezer Badur, Hayrettin ve izinli olan Kamanan dışında tüm futbolcular katıldı. Gribal enfeksiyon geçiren Ersen Martin ise idmanı yarıda bırakarak tesislere geçip serum taktırdı. İdman programının ağır geçmesi nedeni ile futbolcuların yorgunluğu gözlerden kaçmadı.