BIST 10.508
DOLAR 32,29
EURO 35,04
ALTIN 2.474,98
HABER /  SPOR

Rijkaardın dün geceki Prensi kimdi?

Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard takımdaki tüm oyuncuları kutladı ama bir tanesini ayrı tuttu.

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard, kendi liginde 14 maç oynayan Tobol önünde ortaya koyulan mücadele için futbolcularını tebrik etti, “Bizim için erken gelen bir maçtı. Kolay olmadı ama özel bir galibiyet aldık” diye konuştu

Cim-Bom, Kazakistan’da berabere kaldığı FC Tobol’u rövanşta mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi’nde 3. tura adını yazdırırken, Teknik Direktör Frank Rijkaard sonuç ve futboldan memnun olduğunu ifade etti.

Hollandalı çalıştırıcı, iyi bir mücadele ortaya koyduklarına dikkat çekerek, “Bizim için önemli bir maçtı. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Çok fedekârlık yapmak zorundaydık ve bunu başardık. Tobol kendi liginde 14 maç oynamıştı. Bizim için erken gelen bir maçtı. 7-8 milli futbolcumuz vardı. Onlar için 90 dakika oynamak biraz zordu. Çok kolay olmadı, ama bizim için özel bir galibiyetti” diye konuştu.

‘Arda çok başarılıydı’

Rijkaard, 3. turda İsrail ekibi Maccabi Netanya ile eşleşmeleri için, “Turları geçtikte daha güçlü takımlarla karşılaşacağız. Şu anda önümüzde çalışmak için zamanımız var” yorumunu yaptı. Tecrübeli hoca, Chelsea’de forma giyen Deco’nun transfer edileceği iddialarıyla ilgili soruya gülümseyerek, “Yeni bir haber. Bu beni şaşırtmadı. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim!” yanıtını verdi.
Galatasaray’ın hocası, sarı-kırmızılı taraftarlara hayranlık duyduğunu da belirterek, “Takımın devamlı yanında yer aldılar. Galibiyeti onlara armağan ediyorum. Orta sahada Ayhan, Mustafa Sarp ve Arda iyi futbol çıkardılar. Arda bu müsabakada daha farklı bir pozisyonda oynamasına rağmen çok iyi bir maç çıkardı. Oynadığı yer yeni, yorucu ve zor bir pozisyondu” ifadelerini kullandı.