BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Taraftar Okanı istemiyor

Galatasaray sezonu sancılı açtı. Florya'ya gelen taraftarlar Okan aleyhine sloganlar attılar.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, 2006-2007 sezonuna bu sabah yaptığı antrenmanla ''merhaba'' dedi. Transferde henüz hiçbir oyuncuyu kadrosuna katamayan sarı-kırmızılılar, sezonun ilk antrenmanı gerçekleştirdi. Florya Metin Oktay Tesislerinde, oldukça sıcak bir havada yapılan sezonun ilk antrenmanında, futbolculara dayanıklılıklarını ölçmek için laktak testi uygulandı.

Üzerlerine takılan aletlerle koşular yapan futbolcuların, belirli sürelerle kanları alınarak, sezon başı durumları belirlendi. Antrenmana önceki gün annesi kaza geçiren Ümit Karan, yabancı oyuncular ve Hasan Kabze katılmadı. Futbolcuların antrenmanda oldukça neşeli olmaları dikkati çekti.

TARAFTAR OKAN'I İSTEMİYOR

Antrenmanı izleyen yaklaşık 150 kadar taraftar, Galatasaray'a transferi gündemde olan eski futbolcuları Okan Buruk'un alınmasına tepki gösterdiler. Taraftarlar, ''Okan Buruk'u istemiyoruz'', ''Okan gider biz kalırız, biz Galatasaraylıyız'', ''O forma kutsaldır giydirmeyiz Okan'a'' diye tempo tuttular. Taraftarlar, teknik direktör Erik Gerets'e de yumruk şov yaptırırken, antrenmana ayağında terliklerle çıkan antrenör Reinhard Stumpf taraftarların tezahüratlarına karşılık vermedi.

Taraftarlar ayrıca, antrenmandan sonra giyinen Hakan Şükür'e de sevgi gösterilerinde bulundular. Hakan Şükür, taraftarların yanına kadar giderek, fotoğraf çektirdi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, meşaleler yakarak antrenmanı renklendirdiler.