BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,47
HABER /  SPOR

Taraftar mor formayı çok sevdi!

Galatasaray'ın yeni sezon formaları taraftarlar arasında şok etkisi yarattı. Daha ilginç olan ise yönetimin açıklaması.

Abone ol

G.Saraylı taraftarlar mor formayı beğenmedi. Forum sitelerinde formayla ilgili yığınla espri yapıldı. Yönetim ise taraftarın mor formaya ilgi gösterdiğini savundu.

Galatasaray taraftar sitelerinde de mor forma için şu yorumlar yapıldı:

"Formaları görünce morardık.. Mor rengi sadece bayan taraftarlar giyer; onlara yönelik bir strateji olmuş.. Bu gidişle seneye de pembe forma yaparlar.. Kaleci formaları, futbolcu formaları olsa daha iyiydi.. Hiçbiri Galatasaray'a özel tasarlanmamış.. Formalar son gece hazırlanan dönem ödevi gibi; kafa yorulmamış, özen gösterilmemiş.. Seneye de Galatlar'ı Keltler'e bağlayıp yeşil forma yaparlar."

YÖNETİM: EN ÇOK MOR SATILIYOR

Galatasaraylı taraftarlar mor formayı beğenmediğini internet forumlarında yazarken yönetim ise aksi yönde bir açıklama yaptı. Yetkililer, dün başlayan satışlarda sarı-kırmızılı taraftarların en büyük ilgiyi mor renkteki formaya gösterdiğini bildirdi.

MOR, KORKUSUZ GALATLAR’IN RENGİ

Forma tanıtımının başlangıcında yapılan ‘2288’ gösterisi ile mor rengin kökeni anlatıldı. Hikayeye göre, Galata semtine adını veren Galatlar, 2288 yıl önce M.Ö. 279’da İstanbul’a gelip koloni kurdu. Mor renk de korkusuz ve onurlu olarak alınalan Galatlar’la özdeşleştiği için tercih edildi.