BIST 9.076
DOLAR 32,33
EURO 35,11
ALTIN 2.302,83
HABER /  MAGAZİN

Tanyeli’nin oğlu kimden? DNA testi yapılacak

İşadamı Yusuf Uğur Sadıkoğlu, 1990 yılında nüfusuna aldığı ünlü oryantal Tanyeli'nin 31 yaşındaki oğlu Taylan Sadıkoğlu DNA testi yaptıracak.

Abone ol

İşadamı Yusuf Uğur Sarıkoğlu, 2010 yılının Eylül ayında Sarıyer Aile Mahkemesi’ne başvurarak 1990 yılında 5 yaşındayken nüfusuna kaydettirdiği Taylan Sadıkoğlu’nun öz oğlu olmadığını iddia etti.

Sadıkoğlu dilekçesinde, Tanyeli’nin kendisini kandırarak kabul ettirdiği oğlu için DNA testi yapılmasını ‘tanımanın iptali’ işleminin gerçekleştirilmesini talep etti.

KENDİ OĞLU OLMADIĞINI İDDİA EDİYOR

Sadıkoğlu, Taylan Sadıkoğlu’nun kendi oğlu olmadığını 2010 yılında öğrendiği öne sürdü. Tanyeli ise davanın baba ile oğlu arasında olduğunu, kendisinin bu işe karışmayacağını dile getirdi.

"BABASININ YÜZÜNE TÜKÜRÜR OLAY ÇÖZÜLÜR"

Ancak Tanyeli dava görülmeye başlandıktan 2.5 yıl sonra verdiği ifadesinde “Bu çocuk artık yetişkin. Madem şüphesi vardı neden 20 yıl bekledi? Kamuoyunda beni ve oğlumu rencide edip yalancı durumuna soktuğu için asıl ben ona dava açacağım. DNA testine oğlum 18 yaşından büyük olduğu için kendisi karar verir. DNA testi yerine babasının suratına tükürür, sorun çözülür” dedi.