BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

Tamince'den Savarona açıklaması

Bugün bazı gazetelerde "Savarona Yatı" haberleriyle ilgili olarak Fettah Tamince bir açıklama yayınladı. İşte o açıklama...

Abone ol
Haberlerde adı geçen Kazak işadamı Tevfik Arif, uluslararası yatırımları olan saygın bir işadamıdır. Kendisiyle, 1999 yılında Antalya'da "Labada Otel" yatırımında ortaklığımız olmuş, ancak 2007 yılında "Labada Otel" kendisine devredilmiştir. Ticaret hayatının olağan akışı içinde, birçok yerli ve yabancı işadamlarıyla olduğu gibi kendisiyle de, ticari sınırlar içinde kalmak kaydıyla, birtakım ortak yatırım görüşmelerimiz olduysa da bugün itibariyle yukarıda belirtilen ortak yatırımın dışında herhangi bir ortaklığımız söz konusu olmamıştır.

Basında yer alan haberlerin aksine, yukarıda belirtilenin dışında Tevfik Arif'in gerek Sembol İnşaat Şirketimizde ve gerekse Rixos Grubumuzda herhangi bir hissesi bulunmadığı gibi herhangi bir sermaye katkısı da olmamıştır.

Yeterli araştırma ve inceleme yapılmaksızın kaleme alınan gerçeği yansıtmayan bu haberler, uluslararası bir marka olan grubumuza karşı haksız ve hukuka aykırı bir durum oluşturmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Fettah Tamince

Sembol İnşaat / Rixos Grubu