BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Gayrimenkul oskarı Türk şirketine

Nişantaşı'ndaki Değer 16 binası Gayrimenkul ve emlak sektörünün 'oskarı' olan Propetyawards'da ödüle layık görüldü.

Abone ol

Gayrimenkul sektörünün 'oskarları' olarak bilinen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri 'Propertyawards'a bu yıl Türkiye'den Oral Mimarlık değer görüldü.

Bloomberg Television ile işbirliği içerisinde düzenlenen 2010 Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri'ne Türkiye’den Oral Mimarlık layık görüldü. Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 binası ile ‘Türkiye Ofis Binası Mimari Ödülü’ kategorisinde ‘5 Yıldız’ alan firma, Türkiye'ye kategorisinde en büyük ödülü de kazandırmış oldu.

Ödülü hak ediyor

Oral Mimarlık ortakları Kerem ve Ahmet Oral, 'Değer 16' projesinin ödülü hak eden bir çalışma olduğundan eminler:

“Avrupa Gayrimenkul Ödülleri jürisinin çalışmamızı takdir ederek ödüle layık bulmalarından dolayı çok memnunuz. Projemiz Değer 16, Nişantaşı'nda çevresine değer katan ve hayat veren modern tasarımın mükemmel bir örneğini temsil etmekte, ayrıca konut ve ticari yapı tasarımında canlılık ve başarıyı ifade etmektedir."

Yenilikçi mimari

Şirket Ortağı ve girişimci Emre Oral ise Değer 16'nın sürdürülebilir bir mimari anlayışın eseri olduğunu anlattı:

"Yenilikçi ve sürdürülebilir mimari, eşsiz hizmet ve olağanüstü güzelliğe inanan tasarım odaklı bir gayrimenkul şirketi olarak Türkiye’de gayrimenkul tasarımları gerçekleştirmeye devam etmeyi amaçlıyoruz."

Müşterileri dünya devleri

Değer 16, Türkiye’nin önde gelen tasarım ve uzman inşaat firmalarından Oral tarafından tasarlanmış, geliştirilmiş ve yine bu firmanın mülkiyetinde olan bir bina. 1933 yılında kurulan Oral, oteller, lüks perakende mağazaları, ofisler ve özel konutlar gibi özel ve ticari kullanıma yönelik karmaşık bina türlerinin inşaatındaki deneyimi ile tanınmaktadır. Oral, 2006 yılından beri Louis Vuitton, Prada, Fendi, Miu Miu, De Beers, Coach mağazalarının Türkiye’deki ana müteahhidi olarak hizmet vermekte olup, ayrıca Louis Vuitton ve Christian Dior markalarına Rusya, Ortadoğu ve Asya’da dizayn ve inşaat konusunda da çalışmalar yürütüyor.