BIST 10.677
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.422,28
HABER /  GÜNCEL

Tam 16 kez istedi, ailesi vermeyince...

Sevdiği kızı tam 16 kez ailesinden istedi ama olumsuz yanıt aldı. Baktı ki olacak gibi değil, kızı kaçırıp evlendi.

Abone ol

Sevdiği kızı tam 16 kez ailesinden istedi ama olumsuz yanıt aldı. Baktı ki olacak gibi değil, kızı kaçırıp evlendi. Gelin arabasının önündeki plakaya, 'Onlar vermedi' arkasındakine ise 'Ama ben aldım' yazdırdı.

Aydın'ın Çine İlçesi'nde özel bir inşaat firmasında çalışan iş makinesi operatörü Engin Uyguç ile Arife Erdem, dört yıl önce tanışıp arkadaş oldu. Birbirlerine aşık olan çift, bir yıl sonra evlenmeye karar verip durumu ailelerine birdirdi. Ancak Erdem'in ailesi evliliğe karşı çıktı. Buna rağmen Uyguç, ailesiyle birlikte üç yıl içinde tam 16 kez Erdem ailesinin kapısını çalıp, kızlarını istedi. Her defasında ret cevabı alan Engin Uyguç, geçen hafta sevgilisini kaçırdı ve cuma günü de resmi nikah işlemlerini tamamlayıp dünya evine girdi.

Saraçlar Köyü'nde aynı gün düzenlenen düğün için hazırlıklarını tamamlayan genç çift, kuaför ve fotoğrafçıya gitti. Gelin kuafördeyken gelin arabasını süsleten Engin Uyguç, otomobilin ön plakasının üstüne 'Onlar vermedi' arka plakasının yerine de 'Ama ben aldım' ifadelerini yazdırdı.

Otomobildeki yazı görenleri şaşırtırken, damat Uyguç, "Tam üç yıl bekledik ve 16 kez istemeye gittik, deli gibi birbirimizi seviyoruz. Deyim yerindeyse Arife'nin ailesi bizleri süründürdü. Sabır taşı olsa çatlardı. Ailesi vermeyince eşimi kaçırdım. Ben de onlara sitem olsun diye gelin arabasına bu yazıları yazdırdım. Umarım bu birbirlerini seven gençlerin ailelerine de örnek olur" dedi.

Çok mutlu olduğunu dile getiren gelin Arife Erdem ise ailesinin istememesine rağmen evlendiğini belirtip, "Ben eşimi seviyorum, sevdiğim insanla evlenemeyeceksem yaşamanın ne anlamı var" diye konuştu.

Genç çift balayının ardından Erdem ailesinin yanına gidip evliliklerini kabul etmeleri için konuşacaklarını söyledi.