BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Tacizcisinin gözünün yaşına bakmadı

Gaziantep'te evli bir kadın daha önce kendisini kaçıran ve yeniden görüşmek isteyen adamı öldürdü

Abone ol

Gaziantep'te 43 yaşındaki Nafiye kaçmaz daha önce kendisini kaçıran ve yeniden görüşmek için tacizde bulunan 43 yaşındaki Ali Kalkan'ı bıçaklayarak öldürdü. Genç kadın "Ben onu öldürmeseydim, eşim ve ailem gelip beni öldürecekti."

Nafiye Kaçmaz, dün öğle saatlerinde Şehirlerarası Otobüs Terminali girişinde, Hatay'dan gelen Ali Kalkan'ı sırtından 2 bıçak darbesiyle öldürdü. Genç kadın, Emniyet Müdürlüğü'ne, "Ali Kalkan 2 yıl önce beni Nevşehir'e kaçırdı. Türkiye'ye beni rezil etti. Dün de telefonla arayıp Gaziantep'e geldiğini ve yeniden görüşmek istediğini söyleyince ben de otogarda beklemesini söyledim. Sonra oraya gidip bıçaklayarak öldürdüm" diye ifade verdi. 

CENAZESİNİ ALAN OLMADI

Sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen Kaçmaz, çıkışta kendisine "Niçin öldürdün?" diye soran gazetecilere, "Ben onu öldürmeseydim, eşim ve ailem gelip beni öldürecekti. Benim nerede olduğumu Diyarbakır'daki muhtarımıza bile sormuş. Gece gündüz beni aramış" diye cevap verdi.

Bu arada Avukat Cengiz Gökçek Devlet hastanesi'nde otopsisi yapılan Ali Kalkan'ın cenazesinin, yakınları tarafından halen alınmadığı belirtildi.

EVLİ ADAMA BÖYLE SEKS TUZAĞI KURDULAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Manisa'da beyaz eşya mağazası sahibi A.H., 2 ay önce tanıştığı bir kadının daveti üzerine gittiği evde, sonradan gelen 4 kişi tarafından dövülüp, 50 lirası ile cep telefonun gasp edildiği ve iki senet imzalatıldığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Polis şikayet edilen kadın ile 2 kişiyi gözaltına alırken, 2 kişinin de arandığı bildirildi.

Saruhanlı İlçesi'nde beyaz eşya mağazası bulunan A.H. (35), 2 ay önce bir çocuk annesi Emine K. (33) ile tanıştı. Kadın, geçen Cuma günü A.H.'yi Manisa Merkez Efendi Mahallesi'ndeki evine çağırdı. Eve giden A.H., Emine K. ile sevişmeye başladığı sırada eve 4 erkek girdi. İddiaya göre kendisini kadının sevgilisi olarak tanıtan Halil Kömürcüoğlu (37) ile arkadaşları İzzet Yurttapan (35) ve Abdullah Kurt (32) ile kadının oğlu E.K., A.H.'yi önce dövdü, ardından da 50 TL ve cep telefonunu gasp edip, iki boş senet imzalattı. Senetleri imzalamasının ardından serbest bırakılan A.H., soluğu İl Emniyet Müdürlüğü'nde alıp şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine polis Emine K. ve oğlu E.K.'yi ertesi gün evlerinde gözaltına aldı. E.K.'nin sevgilisi olduğu öne sürülen Halil Kömürcüoğlu ise Saruhanlı'daki evinde yakalandı. Polis, olaya karıştıkları ileri sürülen İzzet Yurdatapan ve Abdullah Kurt'un ise arandığını belirtti. Gözaltına alınan3 kişi, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

GENÇLEŞME HAYALİ SKANDALLA SONUÇLANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Figen Eren, İstanbul'da bir estetik merkezine radyo dalgalarıyla yüz gençleştirme için gitti. Yüzünde 40'tan fazla yanık oluştu. 3 çalışan yargılanacak

Diş hekimi Figen Eren, radyo dalgaları kullanılarak ameliyatsız yüz gençleştirme işlemi olarak bilinen "Thermage" yaptırmak için gittiği estetik merkezinde az daha yüzünden oluyordu. İşlem sırasında yanık et kokuları duyması üzerine görevlileri uyaran Eren'e sorun olmadığı söylendi. Ancak işlem sonunda Eren'in yüzünde 40'tan fazla birinci derecede yanık meydana geldi. Şikayet üzerine soruşturma başlatan savcılık, işlemi yapan estetisyen ve iki işyeri yetkilisi hakkında "taksirle yaralama" suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

YANIK ET KOKUSU GELDİ

Sabah'ın haberine göre İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre 45 yaşındaki diş hekimi Figen Eren, ocak ayında "Thermage-radyo dalgaları ile ameliyatsız yüz gençleştirme işlemi" yaptırmak üzere Beşiktaş Levent'teki bir güzellik merkezine gitti. 1.5 saatlik işlem sırasında yanık et kokusu duyan Eren, işlemi yapan görevlileri uyardı. Ancak estetiysen F. T. herhangi bir problem olmadığını söyledi.

RUHSAL ÇÖKÜNTÜ YAŞADI

İşlem bittikten sonra güzellik merkezinden ayrılan Eren'in yüzünde 40'tan fazla lezyon oluştu. Bunun üzerine yeniden merkeze giderek oluşan izleri gösteren Eren'e işyeri yetkilileri bu durumu nasıl telafi edebileceklerini sordu. Eren de 40 bin dolar (73 bin 200 lira) ve geri kalan tedavinin yapılmasını istedi. Estetik merkezi yetkilisi Azerbaycan vatandaşı U. G. ise "Ben bu parayı hayvanlara yardım olarak veririm. Ben yardımsever bir insanım" dedi. Kendisinin hayvanlarla bir tutulduğunu söyleyerek tepki gösteren Eren, işyerinden ayrılarak savcılığa suç duyurusunda bulundu. Eren suç duyurusunda bu olay nedeniyle işyerine gidemediğini, ve e ruhsal çöküntü yaşadığını ifade etti. Adli Tıp Kurumu raporunda Eren'in yüzünde, her iki yanakta, alında ve çene altında 40'tan fazla birbirine eşit aralıklı 1-3 mm çaplı birinci derecede yanıklar bulunduğu belirtildi. Raporda 20 Ekim'de yapılan son muayenede yara izlerinin büyük bölümünün iyileşmiş olduğu ifade edildi. Raporda buna göre yüzde sabit iz olmadığı kanaati bildirildi. Şüpheli sıfatıyla ifadeleri alınan estetik merkezinin yetkilileri U. G. ve S. Ö. ile estetiysen F. T. suçlamaları kabul etmedi.

DAMAT DEHŞET SAÇTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kayınpederini başına sert bir cisimle vurarak öldürdü, kayınvaldesini bıcakladı, baldızının 4 yaşındaki kızını kaçırdı

İzmir'in Gültepe Semti'nde Mehmet E., bir süredir ayrı yaşadığı eşi Aylin E.'yı sakladıklarını ileri sürdüğü kayınpederi Battal Aybek'i, başına sert bir cisimle vurarak öldürdü. Hırsını alamayan damat Elitaş, kayınvalidesi Ayten Gezer'i de 5 ayrı yerinden bıçakladıktan sonra baldızının kızı 4 yaşındaki Merve Katı'yı yanına alarak kaçtı.

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında, 2697 Sokak 31 numarada meydana geldi. Urla'da oturan Mehmet E., bir süredir ayrı yaşadığı eşi Aylin E. ile barışmak için kayınpederi 62 yaşındaki Battal Aybek'in evine gitti. Görüşmek istediği eşinin evde olmadığını öğrenen Mehmet E., iddiaya göre karısını kendisiyle görüştürmemek için sakladıklarını ileri sürdüğü kayınpederiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkesine hakim olamayan damat Mehmet E., sert bir cisimle Battal Aybek'in başına vurdu. Hırsını alamayan öfkeli damat, ardından Ayberk'in bir süre önce boşanmasına rağmen birlikte yaşadığı kayınvalidesi Ayten Gezer'i boynundan 2, sırtından 2 ve kolundan 1 bıçak darbesiyle yaraladı. Mehmet E., daha sonra evde bulanan, baldızının 4 yaşındaki kızı Merve Katı'yı yanına alarak kaçtı.

ZANLI YAKALANAMADI

Olayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Battal Aybek'in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. İlk müdahalede bulunulan Ayten Gezer ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kayınvalide Gezer'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis yanına küçük Merve'yi de alarak kaçan katil zanlısı Mehmet E.'nın yakalanması için çalışma başlattı.