BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Kaddafi'nin sarayı randevu evi gibiymiş!

Seyfülislam Kaddafi'nin eski eşi olduğunu iddia eden Ukraynalı kadın oldukça şaşırtan itiraflarda bulundu.

Abone ol

Geçtiğimiz cumartesi günü muhalifler tarafından yakalanan Seyfülislam Kaddafi'nin eski eşi açıklamalarıyla şok etkisi yarattı.

Nadia, Seyfülislam ile evlenme hazırlıklarında oldukları dönemde Paris'e giderek bir dizi 'kızlık zarı operasyonu' geçirdiğini anlatan ve Seyfülislam'ın sık sık uyuşturucu aldığını iddia etti

Daily Mail'de yer alan habere göre Seyfülislam Kaddafi'nin eski eşi olduğunu iddia eden Ukraynalı bir kadın oldukça şaşırtan itiraflarda bulundu. İsminin Nadia olduğu sanılan kadın, Kaddafi'nin oğluyla bir gece kulübünde tanıştığını, bu sırada kendisinin de orada striptizci olarak bulunduğunu belirtti.

Nadia, Seyfülislam ile evlenme hazırlıklarında oldukları dönemde Paris'e giderek bir dizi 'kızlık zarı operasyonu' geçirdiğini anlattı. 29 yaşında olduğuna inanılan genç kadın, "Doktor, Seyfülislam'ın halası önünde masum olduğumu kanıtladı. Sonra da İslam dinine geçtim" ifadelerini kullandı.

"BEKAR KALMAK İSTEDİ"

Kaddafi'nin oğlu için, "Ben normal bir aile kurmak isterken, o da bekar bir hayat sürüp seks partilerine devam etmek istedi" şeklinde konuşan Nadia, eşinin, babasından oldukça korktuğunu sözlerine ekledi.

"EVİMİZ RANDEVU EVİ GİBİYDİ"

Seyfülislam Kaddafi ile evlilikleri süresince yaşadıkları evi 'bir çok arkadaşının ve bir çok kadının bulunduğu randevu evi"ne benzeten Nadia, evlilikleri boyunca eşinden hiç saygı göremediğini ifade etti. Genç kadın ayrıca Seyfülislam'ın sık sık uyuşturucu aldığını, uyuşturucunun etkisindeyken de hareketlerini kontrol edemediği iddiasında bulundu.

"DAYAK YÜZÜNDEN 47 GÜN KOMADA KALDIM"

Evliliklerinin bitiş nedeni olarak "gittikleri bir restorantta herkesin önünde dayak yediği, hatta pencereden dışarı atıldığı" bir olaya işaret eden Nadia, bu sebepten 47 gün komada kaldığını açıkladı. Libya'nın öldürülen lideri Muammer Kaddafi'nin sağlık ekibinde Ukraynalı hemşireleri çalıştırdığı biliniyordu.

Ancak oğlunun bu ülkeden bir eşinin olduğu ilk kez gündeme geliyor. Bu arada Nadia'nın Seyfülislam Kaddafi ile bir süre evli kaldığı henüz kanıtlanamazken, iddiaları Rusya ve Ukrayna'da büyük yankı uyandırdı. Genç kadının söylediklerinin doğru olduğu ispat edilirse, Seyfülislam Kaddafi'nin yargı sürecinde önemli bir şahit olacağı öngörülüyor. Seyfülislam Kaddafi'nin yakalanması nedeniyle kendi hayatından endişe duyan Nadia, şu sıralar günlerini saklanarak geçiriyor.