BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tacizci anneyi yaraladı kızı öldürdü

Çayırhan beldesinde evine gitmekte olan Kadriye Kurtoğlu ve kızı Kardelen Kurtoğlu'nu takip etmeye başlayan V.T., kadını elle taciz etti.

Abone ol

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde elle taciz ettiği kadını çığlık atması üzerine bıçakla yaralayan şahıs, kaçmaya çalışan kadının 8 yaşındaki kızını da görgü tanığı bırakmamak için öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Nallıhan ilçesi Çayırhan beldesinde gece saat 23.00 sıralarında evine gitmekte olan Kadriye Kurtoğlu (28) ve kızı Kardelen Kurtoğlu'nu (8) takip etmeye başlayan V.T., kadını elle taciz etti.

Kadının tepki göstermesi üzerine V.T., cebinden çıkardığı bıçağı genç kadının göğsüne sapladı. Annesinin yaralandığını gören 8 yaşındaki Kardelen çığlık atarak kaçmaya başladı.

Genç kadının öldüğünü düşünen V.T., minik kızın peşine düştü. Arkasında görgü tanığı bırakmak istemeyen V.T., yaklaşık 50 metre kovaladığı küçük kızı yakaladı. İlköğretim okulu 2. sınıf öğrencisi olan Kardelen Kurtoğlu'nu 10 yerinden bıçaklayarak öldüren saldırgan, daha sonra olay yerinden kaçtı. Jandarma Suçlu Takip ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Jandarmanın çalışmaları sonucunda katil zanlısının Kadriye Kurtoğlu'nun komşusu V.T. olduğu tespit edildi. Kısa süren bir çalışma sonucunda katil zanlısı saklandığı evinde yakalandı.

Gözaltına alınan V.T., jandarmada verdiği ifadede pişman olduğunu söyleyerek, "Bir anda kendimi kaybettim. Bıçağı vurunca da öldüğünü düşündüm. Arkamda görgü tanığı bırakmamak için küçük kızı öldürdüm. Keşke bunlar yaşanmasaydı" dedi.

Kadriye Kurtoğlu'nun kaldırıldığı hastanede tedavisi sürüyor.