BIST 10.739
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.506,97
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Suşehri göz doktoruna kavuştu

Suşehri Devlet Hastanesi'nde büyük eksikliği hissedilen ve yaklaşık bir buçuk yıldır vatandaşların dört gözle beklediği göz doktoru atandı.

Abone ol

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Devlet Hastanesi Başhekimi ve Sağlık Grup Başkanı Dr. İbrahim Coşkun, "Sağlık Bakanlığının 32.dönem mecburi hizmet kurasından Suşehri Devlet Hastanemize Üroloji, Göz, Ortapedi, İntaniye ve Genel Cerrahi branşlarında 5 uzman doktorumuz, 1 pratisyen hekim ataması olup göz doktoru Mustafa Sait Polat ile pratisyen hekim Volkan İdgü görevine başladı. Önümüzdeki bir ay içerisinde diğer hekimlerimizde hastanemize gelerek görevlerine başlayacaklar" dedi.

Coşkun Devlet Hastanesi'nin hedefi vatandaşlara en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu dile getirerek, "Bölge hastanesi konumundaki Suşehri Devlet Hastanesinin hedefinde vatandaşlarımıza en iyi şekilde sağlık hizmetlerini sunmak ve Sivas'a sevk sayısının azalmasıdır.

Hastanemize yeni olarak tomografi cihazı gelmiş olup 1 ay içerisinde kurulumu gerçekleştirilerek vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Hastanemizin özellikle göz doktoru konusunda yaşadığı sıkıntı yapılan atama ile çözüme kavuşmuştur. 1,5 yıldır beklenen göz doktorumuz Mustafa Sait Polat görevine başlamıştır" diye konuştu.