BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.512,86
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beytüşşebapda gecikmeli 19 Mayıs kutlaması

Beytüşşebap'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, yağmur nedeniyle ertelenmesinin ardından bugün törenle kutlandı.

Abone ol

Törene Beytüşşebap Kaymakamı Soner Karaşoğlu, İlçe Alay Komutanı Albay Alpaslan Kauz, Belediye Başkan Vekili Özgür Ulaş, Emniyet Amiri Rıza Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Mutlu İlker Belgin ve Milli Eğitim Müdürü Musa Paspancı, kamu kuruluş çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Beytüşşebap Lisesi Müdürü Abdulsamet Kılınç yaptı.

Törenler sırasında Beytüşşebap Lisesi tarafından hazırlanan şiir, kompozisyon, resim ve spor aktiviteleri büyük bir keyifle izlendi. Kaymakam Karaşoğlu tarafından organize edilen futbol turnuvalarında birinci olan İlçe Emniyet Amirliği'nde çalışan polislere Karataşoğlu kupa verdi. Kaymakamlık tarafından turnuvada birinici olan takıma 2 bin TL, ikiciye bin TL, üçüncüye 500 TL verileceği belirtildi.

Daha sonra 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen koşu, masa tenisi, satranç ve bilek güreşleri turnuvası sonunda başarılı olanlara ödülleri verilirken geçit töreninin
ardından program son buldu.