BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.430,40
HABER /  MEDYA

Survivor'dan bu hafta kim elendi?

Survivor'da bu hafta kim elenecek? sorusu cevabını buldu.

Abone ol

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu hafta Murat ile SMS'e kalan Fatmagül elendi.

Ada Konseyi'ne giden Survivor Ünlüler ve Gönüllüler Takımı'nda Gönüllüler adadan bir arkadaşlarının ayrılması için oy kullandı.

Oylamada Survivor Gönüllüler Takımı'na yeni katılan Dağhan 'ın Fatmagül 'e oy verdiği gözlenirken, Duygu ise Murat'ın gitmesi için oy kullandı. Acun Ilıcalı Survivor yarışmasında kimin elendiğini açıklamadan önce izleyicilerden gelen şikayetlere cevap verdi. Ilıcalı, yanlış anlaşılmaları ve tepkileri düzeltmeye çalıştı. Murat son gününü nasıl geçirdiğini açıkladı. Dağhan ile güzel bir gün geçirdiğini anlatan Murat, elenirse aklında kalacak tek şeyi açıkladı. Ünlülerin bir türlü önüne geçemediklerini bunun kendisinde ukde olduğunu belirtti. Fatmagül ile yakın arkadaş olan Duygu ise, yakın dost olduğu Fatmagül'ün gitmesine çok üzüleceğini çünkü Fatmagül ile çok güzel günler geçirdiğini açıkladı.

GÖNÜLLÜLER ÜZGÜN

Survivor Gönüllüler'den Fatmagül'ün elenmesi Gönüllüleri derinden üzerken Ünlüler tarafında ise buruk bir sevinç yaşandı. Survivor'dan elenen Fatmagül duygularını paylaşırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Fatmagül veda konuşmasında kendisine iki hafta süre verdiğini ama zoru başararak 9 hafta kaldığını söyledi. Kendisinin elenmesine en fazla Dağhan'ın sevindiğini söylemesi ise ortamı biraz gerdi. Fatmagül'ün elenmesine çok üzülen Duygu gözyaşlarına hakim olamadı.