BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.434,42
HABER /  MEDYA

Survivor'da kim elenecek 'ihanet' bombası

Survivor All Star 2015 ada konseyinde kim elendi sorusunun yanıtı çıkacak. Gönüllüler SMS sıralaması yarın açıklanacak. Survivor adası ise ihanetle sallandı.

Abone ol

Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçları büyük bir merakla beklenirken All Star'ın son bölümüne 'ihanet' iddiaları damga vurdu. Ada konseyinde adı yazılan Sahra ağzına geleni söylediği Begüm 'ü ihanetle suçladı. Benzer bir suçlama da ünlüler takımında Merve Aydın için ortaya atıldı. Merve Aydın takımı satıyor mu?

Survivor All Star adasında elenmek üzere adı yazılan Sahra şok üstüne şok yaşıyor. Adada en yakın olduğu isim olan Begüm son haftada dönüş yapınca Sahra küplere bindi. Begüm ile kanlı bıçaklı olan Sahra 11 Mayıs akşamı yayınlanan Survivor son bölümünde onunla yüzleşti.

SEN BİZİ SATTIN
Ada konseyinde Nadya'nın adını yazmayan Begüm grup kararına niye uymadığını izah etmeye çalıştı. Begüm'ü 'ihanetle' suçlayan Sahra, 'Sen şu an bizi sattın. Sen bana kazık attın. Beni yazsan daha az kırılırdım' dedi.

survivor-2015-begüm-ve-sahra.jpg
MERVE AYDIN TAKIMINI SATIYOR MU?
Gönüllüler arasındakine benzer bir ihanet iddiası da ünlüler arasında yaşandı. Bu kez Merve Aydın takımına ihanetle suçlandı.

Hakan, Merve Aydın’ın takımdaki sırları Sahra ile paylaştığını söyledi. Merve Aydın’ın kendisini sattığını ve takımdan uzaklaşması gerektiğini söyleyen Hakan yine Merve’ye yüklendi. Hakan Hatipoğlu, Serenay ve Doğukan ile Merve Aydın'ın kendisini kötülediği konusunda tartıştı.


SURVİVOR 11 MAYIS ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor'ın dün akşam yayınlanan son bölümünde yine ödül oyunu vardı. Gönüllüler ve ünlüler arasında ödül oyunu kapışması son ana kadar çekişmeyle devam etti. Ödülün 'tekne keyfi' olduğu yarışı gönüllüler takımı kazandı.


MERVE AYDIN ÖFKE PATLAMASI YAŞADI
Survivor All Star’da ödül oyununu kaybeden ünlülerde Merve Aydın sinir krizi geçirdi. Bazı arkadaşlarının kural hatası yapıp puan kaybetmesini kabullenemeyen Merve Aydın, yine kaybedilen tatlı ödülü için büyük bir öfke patlaması yaşadı.