BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.308,24
HABER /  MEDYA

Survivor'da kim elendi? Gergin gece

Survivor 14 Nisan 2015 elemesi bir gün ertelendi. Survivor All Star adasında bu akşam saat 20.00'da kim elendi açıklanacak. Survivor adasında ödül oyunu yine gönüllülerin oldu.

Abone ol

Survivor All Star 14 Nisan eleme gecesi sürpriz bir şekilde bugüne kaldı , adada kim elendi sorusunun yanıtı bu akşam saat 20.00'da açıklanacak. Survivor adasında ünlüler takımından Berna ve Merve Oflaz elenmek üzere adı yazılan isimler olmuştu.
survivor-kim-elendi-.20150415080722.jpg
Zorlu mücadele sonrası Ünlüler konseyinden çıkan iki isim için dün akşam oylama yapılacaktı; ancak oylamanın bugün yapılacağı duyuruldu. Survivor elemesinin bugüne kalmasının sebebi ise açıklanmadı.

SURVİVOR KİM ELENDİ BU AKŞAM AÇIKLANACAK
Bu arada Ünlüler adasında ise yine erzak tartışması yaşanıyor. Anıl, balıkları kendileriyle paylaşılmamasına tepki gösterirken tartışmaların odağındaki isim olan Hakan ise balıklar konusunda ortak bir karar alındığını ve bu nedenle de paylaşmadığını söyledi. 

Ünlüler adasında bir kez daha ayrılık rüzgarları esiyor. Serenay'ın erzak tepkisinin ardından Hakan'a bir tepki de Anıl'dan geldi. Yanlarında balık yenmesine rağmen kendisine ikram edilmemesine tepki gösteren Anıl, sakatlığından dolayı dışlandığını iddia etti.



Ünlüler adasının flaş ismi Hakan, Survivor'un dün akşam yayınlanan bölümünde yine duygusal dakikalar yaşandı. Sosyal medyada, Hakan'ın ailesini özlediğini söylemesi ve gözlerinin dolması, Hakan yine seyirciye oynuyor yorumlarına neden oldu.

HAKAN: SORUMLULUĞU ÜZERİME ALIYORUM

Ünlüler arasındaki gruplaşma bir kez daha gün yüzüne çıktı. Hakan, tutulan 14 balığı beğenmeyenlerin 5 balığa tenezzül etmemesi gerektiğini söylerken Doğukan tutulan balıkların ada için tutulacağını söylediğini; ancak paylaşılmamasının kendisini de rahatsız ettiğini söyledi. Bu noktada tüm sorumluluğu üzerine aldığını söyleyen Hakan'a ilk tepki ise sakatlığından dolayı yarışmayan Anıl'dan geldi.

anil.jpg

"İSTENMİYORSAM GÖNDERİN"
Tuttulan balıkları sakatlık yaşayan Merve Aydın ve kendi önünde Hakan'ın yemesinin doğru bir hareket olmadığını söyleyen Anıl, adadaki bütünlüğün yok olduğunu iddia etti. Bu şartlarda Hakan'ın kendisini istemiyorsa konseyde adını yazması gerektiğini söyleyen Anıl, yaşananların insanlığa sığmadığını söyledi.

GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA KİM OYNAYACAK KAVGASI
Ödül oyununda gönüllülerde Hasan ve Turabi, hangi isimlerin ünlülerle yarışması gerektiği konusunda anlaşamadı.

GÖNÜLLÜLER'İN KEYFİ YERİNDE
Ünlüler adasında erzak sıkıntısı yaşanırken Gönüllüler ise galibiyetin sevincini yaşıyor. Kendileri için kurulan yemek masasında kendilerine son günlerin en büyük ziyafetini yaşayan Gönüllüler, beyaz peynir, kaşar gibi özledikleri lezzetleri bir kez daha tatma fırsatı buldu.

survivor-kim-elendi.jpg