BIST 10.259
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.402,12
HABER /  GÜNCEL

Survivor'da bileti kesilen yarışmacı belli oldu

Survivor'da Nihat Doğan'a saldıran Pascal Nouma yarışma dışı kaldı.

Abone ol

Nihat Doğan ile yumruk yumruğa giren Pascal'ın bileti kesildi. Agresif yarışmacının bugün İstanbul'da olacağı kesinleşti. Show TV'de bugün yayınlanacak bölümde Nihat'ın adaya veda görüntüleri yer alacak.

Doğan ile yumruk yumruğa kavga eden Pascal Nouma, güvenlik gerekçesiyle yarışma dışında kaldı. Nouma'nın yarışmadan ayrılışı Survivor'ın bugün ve yarın yayınlanacak bölümlerinde gösterilecek.

Oyun öncesi Ebru Destan ile tartışan Doğan, kazandıktan sonra yarışmacılardan Tefik'in yanına gidip, "Ben onları ekmek arası kaşar gibi yerim" deyince eski futbolcu Nouma patlamıştı.

Önce ağaçların arkasına giden Pascal bir hışımla dönüp ünlü şarkıcının üzerine atlamıştı. Asena, Ebru Destan, Özge Ulusoy ve diğer kadın yarışmacılar çığlık atarken, Taner ve Tefik Doğan ve Pascal'ı ayırmaya çalışmıştı.

KAVGANIN GELİŞİ ADA KONSEYİ'NDEN BELLİYDİ

Nihat Doğan ile Pascal Nouma arasındaki kavganın sinyalleri önüeki günkü ada konseyinde de kendini göstermişti.

Önceki gün, çamurun içinda yapılan bir ödül oyununun son turunda Nihat Doğan, Ebru Destan ve Pascal Nouma yarışıyordu. Bu üçlü daha oyuna başlamadan Nihat Doğan ve Ebru Destan arasında küçük bir yer tartışması yaşanmış, ancak bu tartışma sonrasında Nihat Doğan ve Pascal Nouma arasında yumruk yumruğa kavgaya dönüşmüştü.

Bu kez ise Nihat Doğan ve Pascal Nouma, kimin gideceğinin belirleneceği Ada Konseyi'nde kavga ettiler. Asena ve Taçmin'in kendisinin üzerine gelmelerinden rahatsız olan Nihat Doğan kızınca, Pascal bir şey söylemek için Nihat'ın omuzuna dokundu.

Nihat ise daha önceki kavganın verdiği hırsla, Pascal'a 'el kol hareketi yapma' diye çıkışınca olanlar oldu.

İŞTE O VİDEO