BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Volkan'dan çok konuşulacak sözler

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, maçtan sonra çok konuşulacak açıklamalar yaptı...

Abone ol

Kaleci Volkan, "İsterse bütün Türkiye, 'Trabzon' diye bağırsın, biz Fenerliler kendimize yeteriz" diye konuştu. 

Şampiyonluk için 180 dakika kaldı. Fenerbahçe ve Trabzonspor'un yarışı nefesleri kesiyor. Karabük engelini 1-0 ile aşan sarı sacivertli takımın file bekçisi, maç sonrası yaptığı basımn toplantısında iddialı ve bir kadar rakip taraftarları kızdıracak açıklamalarda bulundu.

İPLER BİZİM ELİMİZDE

Ligin çok heyecanlı bir yarışa sahne olduğunu kaydeden Volkan, "Sonuçta ipler bizim elimizde. Bu kozu iyi kullanıp, özlenen şampiyonluğu alacağız. Saha içinde ne yaptığını bilen bir takımız. Son iki maçı da böyle geçirip, şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. Rakiplerimizde motivasyonun biraz daha arttığını görüyoruz. Bu durum Fenerbahçe'nin büyüklüğünden kaynaklanıyor" dedi. 

İSTERSE BÜTÜN TÜRKİYE 'TRABZON' DİYE BAĞIRSIN

Trabzon golü attığında Karabük taraftarının Trabzon lehine tezahüratta bulunmasının takımı etkileyip etkilemediği yönündeki soruya verdiği cevap çok konuşulacak:

"Bizi kimin gol attığı ilgilendirmiyor. Her şey şu an elimizde. İsterlerse 10 gol atsınlar isterse bütün Türkiye 'Trabzon' diye bağırsın. Biz Fenerliler kendimize yeteriz. İnşallah sezon sonu bütün Fenerliler şampiyon olacağız."