BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.446,23
HABER /  MEDYA

Survivor ünlüler adasını sarsan dedikodu

Survivor 2015 ünlüler takımı balık krizi yaşıyor. Survivor All Star ünlüler takımında Hakan ile Anıl Tetik büyük balık küçük balık kavgasına girdi.

Abone ol

Survivor 2015 All Star ünlüler adasında balık dedikodusu kriz çıkardı. Büyük balığı kim yedi tartışması dedikoduya dönüşünce Doğukan Manço soruna çare bulmak için herkesi yüzyüze getirdi. Anıl Tetik küçük balık kendisine düştüğü için balığı yememişti. Yüzyüze gelince Anıl Tetik , Hakan 'ın arkasından söylediklerini diyemedi.

SURVİVOR ALL STAR'DA BU HAFTA KİM ELENECEK?
Survivor ünlüler adasında Hakan Hatipoğlu 'nun tuttuğu balıkla ilgili kriz hala yatışmış değil. Doğukan dedikoduları dindirmek için bir toplantı organize etti. Anıl Tetik kendisine küçük balık düştüğü için 'aç değilim' deyip balığı yememişti. Bunun lafını yapan Anıl Tetik toplantıda ise yan çizdi. Hakan Hatipoğlu ise büyük - küçük balık kavgası yaşanacaksa bir daha balığa çıkmayacağını söyledi. Anıl Tetik ile Hakan arasında toplantıda seslerin yükselmesine varan bir laf atışması yaşandı.
survivor-2015-ünlüler-takimi.20150407085332.jpgToplantının finalinde Doğukan takım arkadaşlarına 'bundan sonra yemekleri ben paylaştırayım. Eğer adil dağıtmazsam o zaman başka bir arkadaşımız yapar' diyerek soruna çözüm önerdi. Takım arkadaşları da Doğukan 'ın önerisini kabul etti. Artık ünlüler adasının aşçı başı Doğukan Manço olacak.