BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,95
ALTIN 2.434,95
HABER /  MEDYA

Survivor kim elendi All Star'da Turabi sancısı

Survivor 2015 All Star 'da Turabi krizinin gölgesinde bu gece kim elendi belli olacak. Survivor'da Sahra yazılmıştı SMS birincisi kim olacak saat 20.00'da açıklanacak. Bu hafta kim elendi sorusu birincinin söyleyeceği isimle ortaya çıkacak.

Abone ol

Survivor 'da 7 Nisan 2015 ada konseyi toplantısı bu akşam saat 20.00'da olacak ve bu hafta All Star 'da kim elendi sorusunun yanıtı belli olacak. Survivor 'da Sahra elenmek üzere yazılmıştı. SMS oylamasında haftanın birincisi olan kişi bir ismi elenmek üzere önerecek. Hilmicem ya da Turabi SMS birincisi olursa Sahra 'nın karşısına Begüm 'ü elenmek üzere çıkarabilir. Bu durumda Sahra ya da Begüm arasındaki SMS sonucuna bakılacak ve 'kim elendi' sorusunun yanıtı ortaya çıkacak. 
survivor-kim-elendi-all-starda-kriz.jpg
Survivor eleme gecesine Turabi kriziyle gidiyor. Acun Ilıcalı tarafından bir hafta boyunca yarışmalardan diskalifiye edilen Turabi kafayı Hasan 'a takmış durumda. Ödül oyununun kaybedilmesinden Hasan 'ı sorumlu tutan Turabi arkasından arkadaşları ile kulis yaptı.

TURABİ ALÇAK OLMAYA GÖNÜLLÜ
Hasan 'ın Turabi 'ye yanıtı ise çok ağır oldu. Hasan Turabi için 'Bazı insanlar alçak gönüllüdür. Bazı insanlar da alçak olmaya gönüllüdür. Turabi de alçak olmaya gönüllü' dedi.

SURVİVOR ALL STAR 'DA KİM ELENECEK?
Survivor All Star 5 Nisan ada konseyinde gönüllüler gergin bir elemeyle Sahra 'nın adını yazmıştı. Bu akşam saat 20.00 'da TV8 kanalında yayınlanacak Survivor ada konseyinde SMS birincisi açıklanacak.
survivor-begüm-,-sahra-ve-hasan.jpgSMS birincisi Turabi ya da Hilmicem çıktığı taktirde Begüm 'ün adını elenmek üzere verebilirler. Begüm de böyle bir sonuç beklediğini söyledi. Begüm en çok Sahra ile birlikte karşı karşıya gelmekten ve elemeye Sahra ile çıkmaktan çekindiğini anlattı. Bunun için tek şansının da Hasan ya da içlerinden birinin birinci olması olduğunu söyledi.



TURABİ GÖNÜLLÜLER ÖDÜLÜ KAYBEDİNCE HAKAN 'A LAF ATTI
Survivor 'da 1 hafta boyunca oyunlardan diskalifiye olan Turabi gönüllüler takımı ödül oyunu olan sucuk ekmek oyununu kaybedince Hakan Hatipoğlu 'na laf soktu.
turabi-survivor-2015.jpg
Turabi 'Ben oynasam çok farklı olurdu. Ama birinin çakallığı yüzünden bir hafta yokum. 1 hafta sonra hepsinin ensesinde olacağım' diyerek Hakan 'ı laf vurdu. Sucuk ekmekten oluşan ödül oyununu Ünlüler takımı 10'a 9 ile kazandı. Ödül oyunu müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Hakan yine Hilmicem 'e oyun verdi. İşte son bölümdeki sucuk ekmek ödül oyununun video kaydı.


SURVİVOR ÜNLÜLER ADASINDA BALIK KRİZİ
Survivor ünlüler adasında Hakan Hatipoğlu 'nun tuttuğu balıkla ilgili kriz hala yatışmış değil. Doğukan dedikoduları dindirmek için bir toplantı organize etti. Anıl Tetik kendisine küçük balık düştüğü için 'aç değilim' deyip balığı yememişti. Bunun lafını yapan Anıl Tetik toplantıda ise yan çizdi. Hakan Hatipoğlu ise büyük - küçük balık kavgası yaşanacaksa bir daha balığa çıkmayacağını söyledi. Anıl Tetik ile Hakan arasında toplantıda seslerin yükselmesine varan bir laf atışması yaşandı.
survivor-2015-ünlüler-takimi.jpg
Toplantının finalinde Doğukan takım arkadaşlarına 'bundan sonra yemekleri ben paylaştırayım. Eğer adil dağıtmazsam o zaman başka bir arkadaşımız yapar' diyerek soruna çözüm önerdi. Takım arkadaşları da Doğukan 'ın önerisini kabul etti. Artık ünlüler adasının aşçı başı Doğukan Manço olacak.