BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.432,60
HABER /  MEDYA

Survivor Ogeday Girişken nereli sevgilisi kimdir?

Survivor gönüllüler takımındaki Ogeday Girişken kimdir, ailesi ve sevgilisi hakkında özel bilgiler. Ogeday Girişken'in sevgilisi İlayda Yalçın'ın instagramdan paylaştığı görüntüleri.

Abone ol

Survivor gönüllüler takımında yer alan Ogeday Girişken yakışıklılığı ile dikkat çekiyor. Peki kimdir Ogeday Girişken , Survivor adasına giderken geride bıraktığı sevgilisi İlayda Yalçın'ın instagram paylaşımlarında neler var?

Ogeday Girişken Survivor adasının sporcu kökenli güçlü yarışmacılarından biri. Survivor 2017 kadrosunun büyük bir kısmını sporcular oluşturdu. 'Milli' damga yiyen Survivor 2017 yarışmacıları arasında Ogeday ile birlikte tam 12 sporcu yer alıyor. Milli sporcuların 7'si ünlüler takımında 4'ü ise gönüllüler kadrosunda bulunuyor. İşte o milli isimlerden biri de Ogeday Girişken. Ogeday'ın spordaki tercihi kürek olmuş. Fenerbahçe kürek takımında yer alan Ogeday Girişken aynı zamanda milli sporcu kadrosunda bulunuyor. 1992 doğumlu olan Ogeday Girişken instagram sayfasında özel hayatına dair paylaşımları ile de dikkat çekiyor. Marmara Üniversitesi mezunu olan Ogeday Girişken en çok paylaşımı da sevgilisi İlayda Yalçın ile yapmış.

OGEDAY GİRİŞKEN'İN SEVGİLİSİ İLAYDA YALÇIN
Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı olan Ogeday Girişken adaya sevgiyisi İlayda Yalçın'ı bırakıp gitti. Ogeday, sevgilisine olan aşkını instagram hesabından şu sözlerle ilan etmiş; "Tanıştığımız günden beri süprizler yapan en zor günlerimde en özel gunlerimde hep yanımda olan, bunu bana dolu dolu yasatan kocaman gülümsemesi ile içimi ısıtan o güzel yeşil gözlerini üzerimden hiç ayırmadan dolu dolu bakan bir aşk, sevgili ve arkadaş her kimlikte yanımda olan bebegim seni çok seviyorum."