BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,77
ALTIN 2.439,58
HABER /  MEDYA

Survivor Elif Şadoğlu aslen nereli kimdir?

Elif Şadoğlu Survivor gönülüler takımında vücudu ile öne çıkan bir isim. Peki kimdir Elif Şadoğlu asıl işi ne, instagram hesabında ailesi ve sevgilisinin görüntülerini neden gizledi?

Abone ol

Survivor gönüllüler takımında bu yıl vücut şampiyonları da yer alıyor. Onlardan biri de Elif Şadoğlu oldu. Elif Şadoğlu sıradışı fiziği ve Kim Kardashian'ı anımsatan poposuyla dikkat çekiyor. Peki kimdir Elif Şadoğlu, asıl mesleği ne, sevgilisi var mı, instagram hesabındaki görüntülerde neler var?

Elif Şadoğlu'nun önce instagram paylaşımları ile başlayalım. Özel hayatına dair ser verip sır vermeyen Elif Şadoğlu, sevgilisi ya da ailesinden tek bir kare bile paylaşımda bulunmamış. Instagram hesabını tamamen kendine ayıran Elif Şadoğlu iş arkadaşları ya da sıradan kız arkadaşlarını dahi göstermiyor. Elif Şadoğlu'nun özel hayatı merak konusu olurken, vücudunun değişik açılardan çekilmiş bir çok görüntüsü bulunuyor. Özel bir spor merkezinde fitness eğitmeni olarak çalışan Elif Şadoğlu, İstanbul'da yaşıyor.

1992 doğumlu olan Elif Şadoğlu'nun mesleği fitness eğitmenliği. Ataşehir'deki bir spor merkezinde çalışan Elif Şadoğlu, bu alanda derece yapmış bir isim. 2014 TVG ve Fitness şampiyonasına katılan Elif Şadoğlu, Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.