BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.429,46
HABER /  GÜNCEL

Survivor kim elendi SMS sonuçları 2016 oy sıralaması

Survivor 2016'dan ünlüler SMS sonuçları oy sıralamasına göre 5 Nisan salı gecesi kim elendi? Survivor SMS sonuclari ve SMS birincisi saat 23.30'dan sonra Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

Abone ol

Survivor 2016 adasından kim elendi sorusunun yanıtı veren ünlüler oy sıralaması ile SMS sonuçları Acun Ilıcalı tarafından saat 23.30'dan sonra açıklandı. Buna göre Survivor ünlüler oy sıralamasında SMS birincisi olan isim Avatar Atakan oldu. Elenen isim ise Yılmaz Morgül oldu.

SURVİVOR 12 NİSAN ELEMESİ KİM ELENDİ BİRİNCİ ŞOK ETTİ TIKLAYIN

Atakan birinciliğiyle ilgili olarak 'Herkese teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Amacım Kıbrıs finaline gitmek. Bu yolda önümüze çıkacak tüm engelleri aşmaya çalışıyorum" dedi.

SURVİVOR KİM ELENDİ SMS SONUÇLARI

Survivor ada konseyinde Yunus Günçe eleme adayı olmuştu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Nagihan Karadere de Yattara ismini vermişti.

SMS birinci olan Avatar Atakan da üçüncü eleme adayını belirledi. Atakan ismi 'Gitmesini istediğim isimler var. Kimsenin yaptığını unutmadım bazı şeyleri erteledim. Bugün söyleyebileceğim isimler arasında hem performansı hem adada hiçbir yararını görmediğimden dolayı benim söyleyeceğim isim Yılmaz Bey' diyerek açıkladı.

survivor kim elendi 2016 sms sonuclari unluler oy siralamasi yunus gunce

YILMAZ MORGÜL ATAKAN'A SAYDIRDI

Yılmaz Morgül eleme adayı olunca buna tepki gösterdi. Atakan'a saydıran Yılmaz Morgül şunları söyledi;

-'Son iki haftadır kısa film festivali var. Bir aydır görüşmüyorum niye hala Yılmaz Morgül üzerinden prim yapmaya çalışıyorsun. Başına taktığın şeyi yüzüne tak. İlle çok güçlüler gelecekmiş. Burası olimpiyat yeri mi? Senin için herkes sana hizmet etme noktasında olması gereken kişiler. Ne münasabet efendim. Herkes haddini bilecek. Ben sana dua eden insanım. Utansana kendinden biraz ya... Her maça çıktığında senin arkandan Ayetel Kürsi okuyan kim?'

İŞTE ÜNLÜLER OY SIRALAMASI VE ELENEN İSİM

Yılmaz Morgül, Yunus Günçe ve İbrahim Yattara arasında SMS oylama sonuçlarına bakıldı. Buna göre Survivor oy sıralamasında 7. sırada çıkan Yılmaz Morgül elendi. Yunus Günçe 4. sırada çıktı ve adada kaldı.

1. Avatar Atakan
2.Ezgi Avcı
3. Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül

SURVİVOR ÜNLÜLER DAHA ÖNCEKİ OY SIRALAMASI NASILDI?

survivor 5 nisan 2016 unluler sms sonuclari oy siralamasi

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay

(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

NAGİHAN KARADERE İTİRAF EDİNCE...

Survivor adasında İbrahim Yattara ismini eleme tahtasına yazdıran Nagihan Karadere olayın perde arkasını açıklayınca ada karıştı. Survivor adasında Avatar Atakan'a yakın olan isimlerden ikisi isyan bayrağını çekti.

Survivor adasında kişisel dokunulmazlık oyunu sırasında Nagihan Karadere fısıltıyla Ezgi ve Atakan'a bir isim söyledi. Nagihan'ın fısıldadığı isim 'kişisel dokunulmazlığı aldığı taktirde yazacağı' isimdi. Bu isim de Yunus Günçe'ydi.

NAGİHAN KARADERE İTİRAF ETTİ : FISILDADIĞI ADI NİYE DEĞİŞTİRDİ?

Survivor ada konseyi ünlüler takımı elemesi için toplanınca hesaplar değişti. Nagihan Karadere'nin adını vermeyi düşündüğü ismi yani Yunus Günçe'yi Atakan ve grubu yazdı. Nagihan Karadere de İbrahim Yattara adını eleme için söyledi.

Peki Nagihan neden isim değiştirdi Yattara adını niye verdi? Herkesi şaşırtan ada konseyinin perde arkası ortaya çıktı. Meğer Nagihan'dan Yattara adını vermesini Atakan istemiş. Bunun sebebi de son elemede Yattara ünlüler oy sıralamasında SMS birincisi çıktığı için elenmeyeceği düşüncesi. Ancak Atakan bu planını Yattara ve arkadaşları ile paylaşmadan uygulatınca kriz çıktı. Olayın perde arkasını Nagihan'dan öğrenen Yattara tepki koydu ve 'En çok o birinci oluyor o zaman neden kendi adını söyletmedi' dedi. Mehmet de ona katıldı ve Atakan ile ipleri kopardığını ilan etti.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE SEMİH ÖZTÜRK KRİZİ

Survivor'ın son bölümünde sucuk ekmek için yapılan ödül oyunu vardı. Bu kez ödül oyununda gönüllüler takımı birbirine girdi. Sebep de yine malum olduğu üzere Semih Öztürk'dü. Dokunulmazlık oyununda oynamayarak takımını yüzüstü bırakan Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu bu kez oyunda yer almak istediler.

Buna da gönüllüler takımı izin vermedi. Acun Ilıcalı da 'Kararı takıma bırakınca' Semih Öztürk oyuna giremedi. Bunun hıncını çıkarmak içinde hiçbir fırsatı kaçırmadı. 

YUNUS GÜNÇE KİMDİR?

Survivor 2016 adasında ünlüler takımında yer alan Yunus Günçe eleme adayı oldu peki kimdir?

Survivor adasında performansı ile istenmeyen adam haline gelen Yunus Günçe, dizi oyunculuğu yapıyor. Yunus Günçe Survivor'a katılmadan önce kitap yazmayı denemiş. Kafamda böcekler var isimli kitabını sosyal medya hesabından "Bakirdim. Ve tam bir bakir erkek halleriydi halim. Acemi, ürkek, telaşlı" #kafamdaböceklervar /yazı hali" satırlarıyla tanıtmıştı.

YUNUS GÜNÇE NERELİ?

Daha önce birçok dizi ve reklamda oynayan Yunus Günce'nin Almanya doğumlu.

Yunus Günçe'nin ailesi Aslen Trabzon / Akçaabatlı. Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmişti.

TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştı. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırmıştı.

 Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapan Yunus Günçe reklam ve filmlerde seslendirme de yapıyor.  Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde de rol aldı.

YATTARA KİMDİR MISS POKOU NE DEMEK?

Survivor adasındaki futbol yıldızı Yattara Türkçesi kadar sempatik tavırları ile de izleyiciden geçer not aldı. Kendisini 'Karadeniz fırtınası' olarak tanımlayan Yattara, her oyundan sonra Miss Pokou deyince merak konusu oldu.

Kimdir bu Miss Pokou ya da ne?

Acun Ilıcalı ada konseyinde sorunca Miss Pokou sırrı aydınlandı. Meğer Miss eşinin Pokou da Yattara'nın lakabıymış.

Peki kimdir İbrahim Yattara? İbrahim gerçek adı mı ne zaman Türk vatandaşı oldu?

İbrahim Yattara Gine uyruklu. Futbola da ülkesi Gine takımlarından San Garedi'nin altyapısında başladı. 1998'de aynı kulüpte profesyonel olan Yattara bir yıldan kısa süre Athlético de Coléah'ta top koşturdu. 2000'de Belçika ekiplerinden Royal Antwerp ile anlaşan Yattara ile Türk izleyicisi Trabzonspor aracılığıyla tanıştı. 2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden Trabzonspor'a 400 bin dolar karşılığında transfer olan Yattara 'Karadeniz fırtınası' lakabını aldı. O Trabzon'u, Trabzon taraftarı da onu çok sevdi.

Trabzonspor kariyerinde iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Yattara, Türk vatandaşlığı için başvurma hakkı kazandı ve başvuruda bulundu. 29 Ekim 2010'da resmen Türk vatandaşı olan Yattara kendisine bir Türkçe isim de seçti ve İbrahim adını aldı. 2013 yılında Belçika ikinci lig ekiplerinden La Louviere ile anlaşan Yattara 2015 yılında da futbolu bıraktı.