BIST 9.888
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.463,74
HABER /  MEDYA

Survivor Kıbrıs'taki büyük finale giden ilk isim

Survivor büyük finale gidecek ilk isim belli oldu. Survivor All Star 2015'te dokunulmazlığı kazanan Hilmicem Kıbrıs'taki büyük finale gidecek ilk isim oldu.

Abone ol

Survivor'da heyecan dorukta. Acunn Medya'nın sevilen yarışması Survivor All Star 2015 Kıbrıs'taki büyük finale gidecek ilk isim Hilmicem oldu. Survivor'da yarın akşam ise kimin eleneceği sorusu yanıt bulacak.

Survivor son bölüm izleyenler dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşadı. Büyük final için her oyunun kritik öneme sahip olduğu Survivor All Star'da Hilmicem büyük bir avantaj kazandı.

survivor-hilmicem.jpg

KURAL HATASI YAPINCA ÇILDIRDI

Hasan'la karşılaşan Hilmicem kural hatası yapınca puanı rakibine kaptırdı.


SURVIVOR YENİ KURALLAR ACUN AÇIKLADI


Öte yandan finale yaklaşan Survivor'da yeni kuralları Acun Ilıcalı açıkladı. Yeni kurallara üst üste oynanacak iki dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacılar Kıbrıs'a gitmeye hak kazanacaklar.

Son ikiye kalan yarışmacılar ise SMS oylamasına çıkacak. Turabi ise oyunlarda yer almayacak.


GÖNÜLLÜLERİN MERVE PLANI!

Hilmi Cem dokunulmazlık kolyesini Merve'nin kazanmasına izin vermemeleri gerektiğini söyledi. 


HİLMİCEM'E BÜYÜK ÖDÜL

Survivor All Star’ın 27 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanan dokunulmazlık oyununu kazanan Hilmicem, ailesiyle birlikte çıkacağı bir yurt dışı tatili kazandı. 



TURABİ'DEN BÜYÜK İDDİA

Turabi'den ilginç açıklamalar... Ünlüler takımını Hakan'ın hesaplarının bitirdiğini söyledi. Hilmicem ve Turabi Kıbrıs'ta yapılacak yüzleşme konseyi hakkında fikirlerini Acun Ilıcalı ile paylaştılar.