BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Survivor Fulya Keskin elendi Berna'ya saldırdı

Survivor All Star Fulya Keskin son bölümde Merve Oflaz ile oylamaya kaldı. Fulya Keskin Survivor All Star'dan elendi. Fulya Keskin içini Acun Ilıcalı kameralarına döktü. Fulya Keskin kimdir, bundan sonra ne yapacak?

Abone ol

Survivor All Star Fulya Keskin son bölüm de Survivor Adası'na erken veda eden Duygu Çetinkaya'dan sonra ikinci isim oldu. Fulya Keskin eleme gecesinden sonra Adada kaldığı süre boyunca yaşadıklarını tüm samimiyetiyle anlattı.

BANA OLUMLU OLMADILAR

Bana hiç bir zaman olumlu yaklaşmadılar. Olumlu yaklaşmış olsalardı Fulya'ya inanamayacaklardı. Bence onlar kaybetti. Zayıf halka olmayı asla kabul etmiyorum.

ekran-resmi-2015-03-12-09.22.02.pngADADA İKİ İSİMLE PROBLEM ÇÖZEMİYORUZ

Ben Almeda'yı çok seviyorum çok naif buluyorum. Biran da benim üstüme yürüdü ben bir anlam veremedim ama daha sonra oturup konuştuk ve çözdük. Yalnızca adada Merve Aydın ve Berna ile problem çözemiyoruz. Benim anlaşabileceğim insan tipi asla değiller.
SURVİVOR FULYA KESKİN NASIL ELENDİ?

ekran-resmi-2015-03-12-09.30.56.pngÇOK FAZLA EGOİSTLER

Merve Aydın ve Berna çok fazla egoistler. Çok fazla benciller.

BENDEN SONRA ZORLANACAKLAR

Ben yemekte yapıyordum, odunda topluyordum zaman en zayıf halka olmayı hak etmedim. Ben mesela bir kere bile Berna'nın herhangi bir şey yaptığını görmedim. Benden sonra çok zorlanacaklar. Survivor sadece oyun demek değil bir de adada hayatı sürdürmek lazım.

FULYA KESKİN KİMDİR? CESUR İNSTAGRAM POZLARI

TEK FAVORİM SERENAY AKTAŞ

Ben Serenay'ın kazanmasını çok istiyorum. Serenay'ı çok hırslı ve yetenekli buluyorum. Geçen Survivor'da Serenay'a çok haksızlık yapıldı takım arkadaşları tarafından o yüzden Serenay kazansın.

SURVIVOR ALL STAR FULYA KESKİN'DEN SON SÖZLER