BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,92
HABER /  MEDYA

Survivor Begüm Yücetan kimdir özel pozları

Survivor All Star ile tanınan Begüm Yücetan podyumlardan gelme. Peki Begüm Yücetan kimdir instagramı ve sosyal medyadaki fotoğrafları.

Abone ol

Survivor All Star ile tanınan Begüm Yücetan finalin arefesine kadar geldi peki birinci olur mu ve Begüm kimdir?

Begüm Yücetan Survivor 'a podyumlardan transfer olan bir isim. 2009 Miss Turkey finalinde yarışan Begüm Yücetan yarışmada finale kalmayı başardı.

2015 Survivor All Star gönüllüler takımında yer alan Ece Begüm Yücetan 1988 doğumlu. Begüm Yücetan aslen İzmirli.
begüm-yücetan-.jpg
Üniversite öğrencisi olan Begüm 1.80 boyunda 52 kilo. 2009 Miss Turkey finalisti olan Ece Begüm Yücetan modellik yapıyor.

begüm-yücetan-manken.jpg
Sosyal medyada Begüm Yücetan'ın podyumlarda verdiği pozlardan bir çok kare yer alıyor.

BEGÜM YÜCETAN SURVİVOR BİRİNCİSİ OLUR MU?
begüm-yücetan-survivor-all-star-kimdir.20150701164952.jpgBegüm Yücetan Survivor All Star'da finalin eşiğine kadar gelerek sürpriz yaptı. Oyunlarda çok istikrarlı bir performans sergilemedi ancak gönüllüler adasındaki kişisel ilişkileri onu finale kadar taşıdı. Survivor'da Hasan ile kanlı bıçaklı olan Turabi ve Hilmicem'e karşı hep politik oldu. Bu sayedede adını ada konseyindeki elemelerden çekmeyi başardı.
begüm-yücetan-survivor.jpg
Begüm Yücetan'ın SMS sıralamasındaki yeri ve performansı göz önüne alındığında gelip gelebileceği en iyi yer final arefesi olarak görünüyor. Ancak bir noktayı unutmamak gerekiyor. Survivor gönüllüler takımında SMS şampiyonu Hasan'ın oyları final arefesinde ona kayabilir.