BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Survivor All Star 2015'de kim elendi?

15 Nisan 2015 akşamı Survivor All Star 'da kim elendi açıklandı. Survivor 2015 ünlüler takımından elenen isim şoke etti. Merve Oflaz mı Berna mı işte sonuç.

Abone ol

Survivor All Star 'da ada konseyi 15 Nisan 2015 akşamı toplandı ve kim elendi sorusunun yanıtı açıklandı. Hafta sonu konseyde yapılan oylamada Merve Oflaz ve Berna eşit oy alarak, elemeler için ilk adaylar olmuştu. Survivor 'da dün gece yapılan SMS oylamasında Anıl Tetik birinci çıkınca Hakan ve ekibinin tüm hesapları altüst oldu. Berna gidecek diye beklerken Merve Oflaz elendi.

Survivor 2015 ünlüler takımından bu hafta adaya veda eden isim Merve Oflaz oldu! Geçtiğimiz hafta yapılan oyunları kaybeden Ünlüler, elemeler için konseyde bir araya geldi.
survivor-2015-ada-konseyi-eleme-15-nisan.jpg
Survivor ada konseyindeki oylamada Merve Oflaz ve Berna, eşit oy alarak elemeler için ilk adaylar oldu. Dün akşam yapılan SMS oylaması sonuçlarında ise izleyicilerin oylarıyla Anıl Tetik birinci oldu. Anıl Tetik birinci olunca da beklendiği gibi Hakan Hatipoğlu'nun adını verdi. Hakan önceki gün balık tutmuş ve o balıkları kendi ekibiyle yerken sakat olan Anıl ve arkadaşlarına vermemişti. Doğukan Manço da bu durumu 'Ayıp' sözleriyle özetlemişti.

SURVİVOR 15 NİSAN 2015 ADA KONSEYİ ELEME MERVE OFLAZ SURVİVOR 'DA ELENDİ
survivor-2015-berna-ve-hakan.jpg
Anıl Tetik 'in elenmek üzere Hakan'ın adını vermesiyle birlikte diğer eleme adayları Berna ve Merve Oflaz 'ın SMS oylamasının sonuçlarına bakıldı. Bu üçlü içinde en düşük oyu alan kişi Merve Oflaz çıkınca geçen yılların Survivor şampiyonu yarışmadan elendi. Kararı duyan Merve Oflaz büyük hayal kırıklığı yaşarken, Anıl'ın tercihi Ünlüler arasındaki kavgayı iyice alevlendirdi.

MERVE OFLAZ : 'ADADAN GİTMEK İSTEMİYORUM'
SMS oylama sonuçları açıklanmadan önce konuşan Merve Oflaz adadan gitmek istemediğini söyledi. Dokunulmazlık oyunları sonrası sürekli kendi isminin yazıldığını ifade eden Merve, yarışmada final oynamak istediğini söyledi.

survivor-2015-merve-oflaz-elendi.jpg
İşte Merve Oflaz'ın o sözleri;

"Çok heyecanlıyım her zamanki gibi. Başladığımızdan beri her dokunulmazlığı kaybettiğimizde ismim çıkıyor sonuç olarak. Üç kez burada kalabildim. Bu sefer dördüncü kez olacak ve kalmak istiyorum. Aklımdaki önce birleşme partisi daha sonra da final. Önce o aklımda. Bu bir nevi mezuniyet gibi. Hepimiz onu görmek istiyoruz. Daha sonra arkadaşlarımı bırakmak istemiyorum, adayı bırakmak istemiyorum. Kendimi yeni bulmuşken. Gitmek istemiyorum, kimse gitmek istemiyor. Günü gelince bir kişi hariç herkes gidecek. İnşallah gitmem eğer gidersem de hayırlısı buymuş derim."

HAKAN VE ANIL ADA KONSEYİNDE KAPIŞTI
Survivor All Star'ın 32. bölümünün ada konseyinde Anıl'ın halk oylamasında birinci olmasının ardından Hakan'ın ismini elenme adayı olarak söylemesi, bu ikilinin arasında gergin bir tartışmanın yaşanmasına neden oldu.


HİLMİCEM 'İ ÇIYAN ISIRDI TURABİ HAKAN'A BAĞLADI
Survivor All Star’ın 15 Nisan tarihinde yayınlanan bölümünde, ormanda bade toplayan Hilmi Cem’in elini çıyan ısırdı. Eli şişen Hilmi Cem’in moralini yükseltmek isteyen Turabi, yine konuyu en sevmediği rakiplerinden birisi olan Hakan’a bağladı.