BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,05
HABER /  MEDYA

Survivor 2016'da yarışacak sürpriz bir isim daha

Acun Ilıcalı'nın iddialı yarışmalarının başında gelen Survivor'da 2016'da kimler yarışacak. Yarışmada yarışacak isimler yavaş yavaş belli oluyor. Survivor'da 2016'da kadrosunda yarışacak ünlü bir isim daha açıklandı.

Abone ol

Şubat ayının 7'sinde başlayacak olan Survivor yarışması için Acun Ilıcalı'nın ünlü isim arayışları sürerken yarışmaya katılacak ünlü isimlerden biri daha açıklandı

Survivor 2016'da yarışacak ünlü isimler belli olmaya başladı. Tv8'in en çok izlenen programı Survivor için geri sayım başladı.

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yılmaz Morgül, İbrahim Yattara ve Yunus Günce’den sonra Tuğba Özay da ’Ünlüler’ takımında yarışacak isimlerden biri oldu. Survivor’ın yeni sezonu 7 Şubat’ta Pazar akşamı TV8'de başlayacak. Yarışmanın çekimleri ise 3 Şubat'ta başlayacak.

AKALIN'IN EŞİNE DE TEKLİF EDİLMİŞ

Ünlü sanatçı Demet Akalın, Acun Ilıcalı'dan gelen teklifi ifşa etti.

Demet Akalın "Okan'a Survivor'dan teklif geldi. Ben katılmasını çok istedim. 'Sevmediğim biri var, git 1 hafta kal, onu tokatla ve dön' dedim. Ama dinlemedi. Teklifi kabul etmedi." dedi.

GÖNÜLLÜLER NASIL BELİRLENİYOR

Her yaptığı programla büyük ses getiren ünlü televizyoncu, netleşen isimleri sosyal medyadan paylaşıyor. Survivor gönüllüler yarışmacıları ise TV 8'nin resmi sitesinden yapılan başvurularla belirleniyor. Acun Ilıcalı'nın en başarılı programları arasında başı çeken Survivor'da hayatta kalma mücadelesi ve yarışmacılarında hırsı ön plana çıkıyor. Peki, Survivor 2016 yarışmacıları kimler?

SURVİVOR 2016 YARIŞMACILARI

YILMAZ MORGÜL

Acun Ilıcalı, kişisel sosyal medya hesabından Survivor 2016 yarışmacıları arasında yer alacağı kesinleşen ilk ismin Yılmaz Morgül olduğunu açıklamış, Türk Sanat Müziği sanatçının Survivor videosu büyük ses getirmişti. "Survivor'un morgülüyüm, hayatın formülüyüm" dediği videosuyla hem güldüren hem şaşırtan Yılmaz Morgül'ün Survivor 2016'daki performansı büyük bir merakla bekleniyor.

İBRAHİM YATTARA

Daha önce bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Pascal Nouma, Ahmet Dursun ve eski Galatasaraylı Ümit Karan'ı Survivor yarışmacısı olarak ekrana getiren Acun Ilıcalı, Survivor 2016 için de Trabzonspor'daki performansıyla dikkat çeken İbrahim Yattara'yı seçti. İbrahim Yattara Survivor sezonlarındaki 4. futbolcu oldu. 1980 doğumlu olan İbrahim Yattara, futbol kariyerine kendi ülkesinin Gine takımlarından San Garedi'nin altyapısında başlamış, aynı kulüpte profesyonel kariyerine imza atmıştır. Bir yıldan kısa süre Athlético de Coléah'ta top koşturan İbrahim Yattara, 2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden Trabzonspor'a 400 bin dolar karşılığında transfer oldu. Türk futbol severlerin kaşrısına Trabzonspor ile çıkan İbrahim Yattara, Trabzonspor kariyerinde iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Türkiye'de 5 yılı aşkın süre vakit geçiren İbrahim Yattara, 29 Ekim 2010′da resmen Türk vatandaşı oldu.

YUNUS GÜNCE

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ancak enerjik kişiliğiyle Survivor 2016'da dikkat çekmesi beklenen Yunus Günce, Aslen Trabzonlu olan Yunus Günce 1972 doğumludur. DJ'lik kariyerine Number One TV'de başladıktan sonra TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştır. Dizi kariyerine ise TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakteriyle başlayan Yunus Günce, çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapmıştır ayrıca pek çok markanın reklam filmlerinde seslendirme yapmıştır. Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde rol alan Yunus Günce, Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde DJ olarak Müzik yapmaktadır.Stand-up olarak kariyerine Hiç Komik Diil ile başlayan Yunus Günçe şu anda İstanbul ve Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde Kafamda Böcekler Var adlı tek kişilik gösterisiyle izyelenleri ile buluşmaktadır.