BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,76
ALTIN 2.491,27
HABER /  MEDYA

Survivor 2016 tanıtım videosu Yılmaz Morgül ezdi geçti!

Survior 2016 için geri sayım başladı. 7 Şubat'ta yayın hayatına başlayacak Survivor 2016'ın tanıtım videosu yayınlandı. Videoda en çok Yılmaz Morgül akıllarda kaldı.

Abone ol

2016 Survivor için artık geri sayım başladı. Şubat ayında ekrana gelecek Survivor 2016'ın ünlüler takımı hazır. Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde merajla beklenen Survivor 2015 ünlüler takımı tanıtım videosunu yayınlandı. Kısa sürede TT listesine giren tanıtım videosunda şüphesiz en çok merak edilen isim ünlü sanatçı Yılmaz Morgül oldu.

2015 SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMI TANITIM VİDEOSU

2016 ünlüler kadrosunda bomba gibi isimler var.  Survivor 2016 7 Şubat'ta izleyici ile buluşacak. İşte Survivor Ünlüler kadrosunda kesinleşen isimler..

 

EBRU ÖZTÜRK KİMDİR?
 
1984 senesinde İstanbul’da  dünyaya gelen Ebru Öztürk, üniversite eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi’nde tamamlamıştır. İstanbul Moda Haftası’nda başarıyla podyumdaki mankenler arasında yer alan model Ebru Öztürk, Tuncay Şanlı ve Bekir Öztürk ile yaşadığı ilişkilerle gündeme gelmiştir. Kariyerine modellikle devam eden Ebru Öztürk bir süre Fenerbahçe Voleybol Takımı’nda da forma giymiştir.
 

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?
 
Avatar lakaplı sporcu Sivaslıdır. Marmara Üniversitesi BESYO ( Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu ) ya parkur rekoru kırarak okul birincisi olarak girdi. Ve eğitimine devam ediyor.
 
Defile, dizi ve sinema filmlerinde rol aldı. Basketbolla başladığı spor hayatima 16 yaşında vücut geliştirme ile devam etti ve 17 yaşında tanıştığı dövüş sporları devam etti. 2008' den itibaren Kickboks ve Muay Thai milli takımlarında ülkesini uluslar arası alanlarda temsil etti.
 
2011 IFMA Muay Thai dünya şampiyonu olduğunda en büyük başarısını elde etti… 5000 Özbek’in önünde Özbekistan’da Özbek rakibini finalde nakavt ederek tarih yazdı. Büyük erkeklerde bu başarıyı elde eden ilk sporcu oldu. Profesyonel güreşde de önemli bir performans göstererek adından Soldier olarak da söz ettirdi…
 
Kickboks hayatının en önemli olaylarından birisiyse Glory ile yaptığı anlaşma… 2014’de Glory debut yapan Atakan Arslan ilk maçını Glory 15 İstanbul’da gerçekleştirdi ve Brezilyalı Jonatan Oliveira ile karşılaştı. 3 round sonrasında usta rakibine puanla kaybetti…

 

TUĞBA ÖZAY KİMDİR?
 
Nihal Tuğba Özay 10 Şubat 1978, İzmir doğumlu, Türk manken. 1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aslen Trabzonludur.
 
Ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şair olan babası Trabzon, öğretmen olan annesi Antalya kökenlidir.
 
Ortaöğrenimini Fenerbahçe Lisesi'nde yapmış,daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümüne kaydolmuştur.
 
Başlangıçta yelkencilik ve yüzme spor dallarına ağırlık vermiş, sonradan Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl voleybol oynamıştır. Ayrıca motosiklet tutkusu ile tanınır.
 
Mankenliğe 1994'de bir Vakko defilesi ile başlamıştır. Aynı "Sonradan Görmeler" televizyon dizisinde bir yüzme hocası rolü oynamıştır.
 
1995'de Miss Model of Turkey seçilmiş, ardından Miss Model of the World yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de almıştır. 1996'da Paris'te kısa bir modellik kariyerine başlamış ise de, Türkiye'ye dönmüş, ancak yine de aynı yıl Avrupa Yılın Manken-Modeli seçilmiştir.
 
Ağustos 2007 - Ocak 2008 tarihleri arasındaki hapishane günlerinin anılarını Haziran 2008'de "Bedel" adı altında kitaplaştırdı. 2010 yılında ilk albümü Armoni yayınlanmıştır.

 
 

YUNUS GÜNÇE KİMDİR?
 
Yunus Günçe 1976 Almanya  Aslen Trabzon / Akçaabatlı, Türk sinema-dizi oyuncusu,sunucu,DJ ve komedyen.
 
Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmiştir. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştır. Hot TV'de başladığı Dejavu adlı TV programı, Best TV'de devam etmiştir. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırmıştır.
 
Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapmıştır ayrıca pek çok markanın Reklam filmlerinde seslendirme yapmıştır. Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde rol almıştır.
 
Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde DJ olarak Müzik yapmaktadır.Şu anda Asmalımescit Novo'da Salı geceleri çalmaktadır.
 
Yunus Günçe , kariyeri boyunca pek çok televizyon programı yapmıştır.2011 itibariyle CNN Türk'te Beni İkna Et adlı üniversiteler arası münazara yarışmasının sunuculuğu ve modaratörlüğünü yapmaktadır.Ayrıca Trt Spor kanalında Sporaktif programını sunmaktadır.
 
Stand-up olarak kariyerine Hiç Komik Diil ile başlayan Yunus Günçe şu anda İstanbul ve Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde Kafamda Böcekler Var adlı tek kişilik gösterisiyle izyelenleri ile buluşmaktadır.

 
 

İBRAHİM YATTARA KİMDİR?
 
Ibrahim Yattara ya da Türk vatandaşlığı aldıktan sonraki ismiyle İbrahim Üçüncü (d. 3 Haziran 1980; Kamsar, Gine), Gineli futbolcu.
 
Futbola ülkesi Gine takımlarından San Garedi'nin altyapısında başladı. 1998'de aynı kulüpte profesyonel oldu. Bir yıldan kısa süre Athlético de Coléah'ta top koşturan Yattara, 2000'de Belçika ekiplerinden Royal Antwerp ile anlaştı. 2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden Trabzonspor'a 400 bin dolar karşılığında transfer oldu. Trabzonspor kariyerinde inişli çıkışlı dönemler yaşayan Yattara, Trabzonspor kariyerinde iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Türkiye'de beş yıldan fazla zaman geçiren Yattara, Türk vatandaşlığı için başvurma hakkı kazandı ve başvuruda bulundu. Önceleri başvurusu kabul edilmese de 29 Ekim 2010'da resmen Türk vatandaşı oldu.

 

YILMAZ MORGÜL KİMDİR?

Yılmaz Morgül 14 Ocak 1964, Beykoz doğumlu, Türk şarkıcı.

 Feriha Tunceli'den ve Üsküdar, Kalamış, Beşiktaş, Kadıköy ve Bakırköy Musikî Cemiyetleri'nden dersler aldı. "Elveda İstanbul", "Kız Sen Kimsin ?" ve Zeki Müren'in de seslendirdiği "Bahçevan" adlı parçalarla tanınmaktadır.