BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Mustafa Koç'un kızı Aylin Koç kim ailenin göz bebeği

Mustafa Koç'un iki kızından biri olan Aylin Koç kimdir, kaç yaşındadır. Kızlarının fotoğraflarını sıklıkla sosyal medyada paylaşan Mustafa Koç, onlardan 'meleklerim' diye bahsederdi.

Abone ol

Mustafa Koç'un kızı Aylin Koç kimdir, kaç yaşındadır. Mustafa Koç'un ölümünden sonra gözler iki kızı Aylin ve Esra Koç'a çevrildi. Babalarının 'en değerlileri' olan Esra Koç ve Aslı Koç kimdir?

Kızları hakkında yıllar önce röportaj veren anne Caroline Giraud Koç kızları ve çocuk eğitimi ile iligli şunları söylemişti...

'Çocuklarla arkadaş gibi olmak fikrini yanlış buluyorum. Arkadaşlarınızla yaptıklarınızı çocuklarınızla yapamazsınız. Tabii ki çok yakın bir ilişkimiz var ancak bence her ebeveyn iyi bir anne ya da iyi bir baba olmalı. İyi annelik ve babalığın da birinci kriteri sevgidir. Ben otoriter değilim ama “Hayır”larım havada kalmaz.'

MUSTAFA KOÇ KIZI ESRA KOÇ KİMDİR?

Mustafa koç kızı aylin koç ve esra koç kimdirKalp krizi geçirerek hayatını kaybeden  Mustafa Koç'un Caroline Giraud'dan Aylin ve Esra adında 2 tane kız çocuğu var.

MUSTAFA KOÇ INSTAGRAM HESABINDA HEP ONLARI PAYLAŞMIŞ

Mustafa Koç 27 bin takipçisi olan instagram hesabı kızları Aylin ve Esra ile olan özel anlarıyla dolu. 

MUSTAFA KOÇ : MELEKLERİM

Mustafa Koç instagram hesabında iki kızının resimlerini de hayli sıkça paylaşmış. Son olarak kızlarını 'meleklerim' diyerek bu resimle takipçileriyle paylaştı.

MUSTAFA KOÇ KÜÇÜK KISI ESRA

Mustafa Koç'un büyük kızı üniversiteden mezun olurken küçük kızı Esra Koç henüz kolejde.

MUSTAFA KOÇ VE KARISI CAROLİNA KOÇ

Mustafa Koç instagram hesabından eşi Carolina Koç'un kız kardeşleri ile çektirdiği bu resmi de paylaştı.