BIST 9.514
DOLAR 32,48
EURO 34,54
ALTIN 2.473,45
HABER /  GÜNCEL

Sur'da tuzaklı bomba patladı! 1 asker yaralı!

Operasyonların sürdüğü Sur'da bugün PKK'lıların tuzakladığı bombanın infilak ettirilmesi sonucu 1 asker yaralandı.

Abone ol

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde bugün PKK'lıların tuzakladığı bombanın infilak ettirilmesi sonucu 1 asker yaralandı. İlçede 1 PKK'lı güvenlik güçlerine teslim olurken, mahsur kalan 2 vatandaşın tahliyesi sağlandı.

Diyarbakır'ın 6 mahallesinde sokağa çıkma yasağı bulunan Sur İlçesi'nde hendek ve barikatların temizlenmesi, PKK'lıların etkisiz hale getirilmesine yönelik operasyonlar devam ediyor. İlçede bugün de asker ve polis özel harekat timleri ile PKK'lılar arasında çatışmalar yaşandı.

İlçedeki 6 mahallede tuzaklanmış bombaların temizlenmesi çalışmaları sırasında tuzaklanmış el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesiyle şarapnel parçalarının isabet ettiği 1 asker yaralandı. Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavi altına alınan askerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.Sur'da bugün operasyonlarını sürdüren güvenlik güçlerine 1 PKK'lı teslim oldu. Teslim olan PKK'lı sorgulanmak üzere Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Bu arada ilçedeki evlerinde mahsur kalan 2 yaşlı vatandaş ise tahliye edildi.