BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75
HABER /  GÜNCEL

Katliamda ölenlerden geriye bunlar kaldı

Sultanahmet’teki terör saldırısında hayatını kaybeden turistlerin eşyaları ülkelerine gönderilmek üzere otel çalışanları tarafından araca konuldu.

Abone ol

Sultanahmet Meydanı’nda gerçekleştirilen bombalı saldırıdan kıl payı kurtularak, saldırıyı hafif yaralarla atlatan turistler, Beyoğlu’nda kaldıkları otelden ayrıldı.

Kendi istekleri üzerine konsolosluk yetkilileri aracılığıyla oteli terk eden turistlerin eşyaları ve saldırıda ölenlerin eşyalarını otel görevlileri araca yükledi. Ölen turistlere ait eşyaların ülkelerine gönderileceği öğrenildi.

OTEL ÇALIŞANLARI ŞEMSİYELERLE GÖRÜNTÜ ALINMASINI ENGELLEDİ

Turistlerin çıkışı sırasında otel çalışanları, basın mensuplarının turistlerden görüntü almasını engellemeye çalıştı. Otel çalışanları açtıkları şemsiyelerle gazetecilerin turistlerden görüntü almasını engellerken, turistler ise şaşkın gözlerle yaşananları izledi. Daha sonra turistler kendilerini bekleyen araca bindi.

Turistler araca bindikten sonra şoförün aracın kapısını kapatmayarak seyir haline geçmesi ise olası bir kazaya davetiye çıkardı. Turistlerin ülkelerine gidecekleri öğrenildi.