BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Şüpheli kovalarken kaza!

Kartal'da içinde şüpheli kişilerin bulunduğu otomobili kovalayan polisler kaza yaptı

Abone ol

Kartal'da içinde şüpheli kişilerin bulunduğu otomobili kovalayan ekip aracının kontrolden çıkarak kaldırıma çarpması sonucu, biri kaza ile ateş alan silahtan çıkan kurşunla olmak üzere 2 polis memuru yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı 34 A 94162 plakalı ekip aracındaki polisler, içindeki kişileri şüpheli bulduğu 34 VH 7852 plakalı otomobili takibe başladı. Bu sırada zaman zaman havaya ateş açarak öndeki otomobili durdurmaya çalışan polisler, takibi Kartal Kurfalı Spor Caddesi Subatmaz Sokak'a kadar sürdürdü. Ekip aracının sürücüsü polis memuru Murat Tankoç, burada şüphelilerin içinde bulundukları otomobilin önlerinde sert bir şekilde fren yapması üzerine aniden frene bastı.

Bu sırada kontrolden çıkan araç, kaldırıma çarparak durdu. Polis memuru Murat Tankoç ile arka koltukta bulunan meslektaşı Cafer Daşçı, yaralı halde Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Murat Tankoç'un, kimliği açıklanmayan ekip amirinin kaza sırasında ateş alan silahından çıkan kurşunla sağ karın boşluğundan yaralandığı, Cafer Daşçı'nın ise omuz ve kaburgalarında kazaya bağlı kırıklar bulunduğu anlaşıldı. Polis, olay yerinden uzaklaşan otomobildeki şüphelileri yakalamak amacıyla başlattığı çalışmayı sürdürüyor.