BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Yattara ameliyat oldu

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Yattara, Belçika'da ameliyat oldu.

Abone ol

Yaklaşık bir saat süren ameliyatın başarılı bir şekilde tamamlandığı belirtildi. Kulüp Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, Gineli oyuncunun sakatlığıyla ilgili gereken hassasiyetin fazlasıyla gösterildiğini söyledi.

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, Yattara'nın sakatlığının başından beri büyük bir titizlikle takip edildiğini belirterek, "Yattara gerek şehrimizdeki üst düzey radyoloji profesörüne, gerekse de ülkemizin iki önemli doktoruna muayene ettirilmiş, daha sonra da yurt dışında kendisine konsültasyon yapılması sağlanmıştır. Oyuncumuzun sakatlığıyla ilgili gereken hassasiyet fazlasıyla gösterilmiştir" dedi.

Trabzonspor'un Türkiye'de yer alan spor kulüpleri arasında gerek donanım, gerek işleyiş, gerekse de uzman kalitesi olarak ön planda yer aldığını vurgulayan Güney, "Sağlık kurulumuz göreve geldiğinden beri 40'a yakın futbolcuya uyguladığı başarılı tedavi yöntemleriyle birçok sorunun üstesinde gelmiş ve gelmeye de devam etmektedir. Yattara'ya yapılan kontrollerle tedavi seyri netleştirilmiş, bu süreç içerisinde alınan kararların tamamında uzman doktorların görüşleri doğrultusunda hareket edilmiştir. Yattara konusunda tamamen tıbbın gerektirdiği yöntemler kullanılmış ve oyuncumuz başarılı bir operasyon geçirmiştir." şeklinde konuştu.