BIST 10.046
DOLAR 32,26
EURO 34,67
ALTIN 2.408,30
HABER /  SPOR

Süper yıldız kim?

Gelmiş geçmiş en iyi transfer olacak. Aziz Yıldırım'ın bahsettiği bu futbolcunun kim olduğu konuşuluyor.

Abone ol

Devre arası transfer dönemini Maldonado'yu alarak kapatan Fenerbahçe'de, şimdi bütün gözler sezon sonuna çevrildi. Çünkü başkan Aziz Yıldırım, Takvim Gazetesi'nde Hakkı Yalçın'a verdiği röportajda "Bir forvetle anlaştık. Gelmiş geçmiş en önemli transfer olacak" açıklamasıyla böyle bir beklenti oluşturdu. Taraftar siteleri ve spor kamuoyu işte bu futbolculara yöneldi.

VANNISTELROOY (REAL MADRİD)

Holanda'nın gelmiş geçmiş en iyi santrforlarından birisi olarak gösteriliyor. 33 yaşında ama form grafiği iyi düzeyde. Real Madrid'le sözleşmesi 2010'da sona eriyor. Piyasa değeri 30 milyon euro. Yıllık kazancı 8.8 milyon euro. Yani transferi çok zor.

HENRY (BARCELONA)

Barcelona'ya sezon başında Arsenal'den transfer oldu. 32 yaşındaki Fransız futbolcunun sözleşmesi 2011'de sona eriyor. Piyasa değeri 35 milyon euro. Senelik kazancı 10 milyon euro civarında. Yani F.Bahçe için çok yüksek rakamlar.

SHEVCHENKO (CHELSEA)

Chelsea'nin sahibi Abramovich'in hayaliydi. 32 yaşında. Ukrayna tarihinin kuşkusuz en büyük futbolcusu. Sözleşmesi 2010'da bitiyor. Değeri 24 milyon euro. Kankası Abramovich'ten senede aldığı para 12.7 milyon euro görünüyor!

ETO'O (BARCELONA)

Eto'o 27 yaşında. Kamerunlu santrfor, seneler önce gelecek vaat eden bir isimken F.Bahçe'nin gündemine gelmişti. Piyasa değeri 40 milyon euro. Sözleşmesi 2010'da bitiyor. Yılda 4 milyon euro kazanıyor. Milan onu çok istiyor ve almak kolay değil.

CRESPO (INTER)

33 yaşındaki Arjantinli şu an Inter'de. Sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Yıllık 5 milyon euroluk kazancıyla en uygun isim. Ama eskisi gibi değil.

Sabah