BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Süper Ligte bir üfürükçü eksikti

Süper Lig'te tur atan bir üfükçünün, takımlara gol yememe garantisi verdiği ortaya çıktı.

Abone ol

Türkiye'de çaresizlikten beslenen, dini kullanarak gizli güçlerden rant sağlamaya çalışan hokkabazların en büyük gözdelerinden birinin futbol kulüpleri olduğu ortaya çıktı. Antakyalı olduğu söylenen, isminin Nizamettin Berber olduğu ileri sürülen kurnaz bir üfürükçünün yaptığı müthiş çalımlar gündeme bomba gibi düştü.

3 Aralık 2006'da ligde kötü günler yaşayan Bursaspor'un, sahasında Vestel Manisaspor ile oynayacağı maç öncesi Başkan Levent Kızıl'ın kapısını çalan nefesi kuvvetli (!) bir hoca, rakibin basiretini bağlayabileceğini söylüyor. Hatta ileri gidip, "Kalenizin arkasına geçip, özel güçlerimi kullanarak gol yememenizi sağlayacağım. Ancak bunu bir siz, bir kaleci, bir de ben bileceğim. Ayrıca atacağınız gollere karışamam" diyor. Ardından ağzından baklayı çıkarıp, istediği rakamı açıklıyor.

Kızıl kapıyı gösterdi
Şark kurnazı, referans olarak da 29 Ekim'de Gaziantep'in, Sivas'ı 1-0 yendiği maçı gösteriyor, "Ben Gaziantep kalesinin arkasındaydım, gol yemedi" diyor. Bursaspor Başkanı, hayretler içinde dinlediği şahsa kapıyı gösteriyor.

Kaynak:www.milliyet.com.tr