BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.433,32
HABER /  GÜNCEL

Süper dolunay etkileri burç yorumları

Boğa burcunda süper Dolunay var!.. Peki süper dolunay etkileri neler burçları nasıl etkileyecek? Süper dolunay burç yorumlarını Demet Baltacı çıkardı. Super dolunay etkileri;

Abone ol

Son zamanlarda meydana gelebilecek en etkili dolunaylardan birini yaşıyoruz. Çünkü Ay dünyaya çok yakın. En son böyle bir süper dolunay 1948 yılında gerçekleşmiş. 2034 yılına kadar da böylesini görmeyeceğiz. Dolayısıyla AY’ın dünya üzerindeki etkileri iyice güçleniyor.

Duygularımızın coşacağı, bedensel dürtülerin doruk noktasına çıkacağı kısaca Ay çarpması yaşayabileceğimiz bir dolunay bu…

SÜPER DOLUNAY EVLİLİK İÇİN UYGUN DÖNEM
Ay Boğa burcunda yücelir ve verimli hale gelir. Üstelik dolunay Süreyya Ay durağında gerçekleşecek. Bu durak kadimler tarafından evlilik, evlenme gibi konular, işlerin gelişmesi, ticari kazanç sağlama açısından olumlu bir dönem olarak kabul edilirdi.

Boğa- Akrep hattındaki enerjiler sahip olduğumuz değerler ve başkalarıyla paylaştığımız kaynaklar arasında ikilemler, kaygılar, farkındalıklar ve bazı sorumluluklar gündeme getirebilir. Maddi manevi güvenliğimiz için aşırı talepkar davranabiliriz.

SÜPER DOLUNAY HASSAS YAPIYOR
Bedensel ve duygusal olarak daha hassas olabileceğimiz gibi yeme, içme, beslenme ve maddi arzularımızda aşırıklar da gözlenebilir.

Boğa burcu bedenimizde boyun, ense, boğaz, bademcikler, ses telleri, solunum yolları, çene, kulak altı bezleri, tiroidi yönetir. Bu bölgeler daha hassas olabileceği için, özen göstermeli ve korumalıyız.

HANGİ BURÇ DAHA ÇOK ETKİLENECEK
Dolunay en fazla sabit grup burçları etkileyecektir. 10-18 Kasım arası doğan Akrep burçları, 10-18 Mayıs Boğa burçları, 12-20 Ağustos Aslan burçları, 9-16 Şubat Kova burçları bu dolunaydan önemli etkiler alabilirler.

Dolunay ile birlikte belirsiz olan konular netleşebilir ve önemli farkındalıklar kazanabiliriz. Yeniay döneminde başlamış girişimlerin görünür hale gelmesi ve sonuçlanması da mümkün.

Dolunay an haritasında da Boğa burcu yükseliyor. MC Oğlak burcunda ve yönetici gezegen Venüs de Oğlak burcunda yerleşerek yükselene destekleyici bir açı yapıyor. Oğlak burcundaki MC’de yerleşen Plüton’un Güneş ve Ay’a olumlu görünümü var. Kova burcundaki Mars ve Yay burcundaki Merkür birbirine yardımcı olurken Terazi burcundaki Jüpiter Plüton ile dik açıya yaklaşıyor.

Dolunay Zaurak sabit yıldızı ile birleşiyor. Satürn karakterindeki bu yıldız, ciddi beklentilere, melankoli ve korkulara neden olabilir. Güneş/Ay orta noktası ile temas eden Pallas, Astrea, Eurydike, Sedna dikkat çekiyor.

Kendimizi maddi manevi güvende hissetmek istiyoruz ve artık belirsizlik ve kararsızlığa tahammülümüz yok. İdeallerimiz için harcadığımız emeklerin karşılığını alma zamanı geldi. Bu süreçte kime ve neye güvenebiliriz; ona karar vereceğiz. Bize gerçekten değer veren ve güvenen kişileri artık farkedeceğiz. En tepedeki kişilerden, otoriteden sağlam desteklerimiz olabilir. Gerçekleşebilecek hayallerimiz artık somut değerlere dönüşebilir. Gerekli destekleri alamadığımız hayallerimize de tamamen veda edebilir, kapıları kapatabiliriz.

SÜPER DOLUNAY İŞ - KARİYER ETKİLERİ
süper dolunay iş ve kariyet etkileri nelerİş, kariyer, para ve mevki konularında çok hırslı ve kararlı olabiliriz. Sahip olduklarımızı kaybetme korkusu toplumun en altından en üstüne kadar herkesi etkileyebilir. Bu korkuyla acımasız, katı ve aç gözlü davranışlara yönelebiliriz. Adaletten ayrılıp, haksızlık yaparsak, huzur ve güveni tamamen kaybetmemiz de mümkün.

Boğa sadece materyalist yaşamla değil duygusal güven ve huzur ihtiyacı içindedir. Biri olmadan bir diğeri de tam olamaz. Bu nedenle kaynaklarımızı gerektiğinde başkalarıyla paylaşmayı feda etmeyi de bilmeliyiz. Bir başkasının kaybı bizim kazancımız olamaz. Dünyanın burcu olan Boğa bu gezegende en güvenli ve huzurlu bir şekilde nasıl yaşayacağımız ve nasıl mutlu olacağımızla ilgilidir. Kuşkusuz sevgi ve güven olmadan bu mümkün olamayacaktır.

süper dolunay etkileri oğlak burcu Dolunayın sabian sembolü ise ''Kıymetli taşlarla dolu bir mücevher dükkânı''

Doğal yeteneklerimizi ve sahip olduklarımızı en iyi şekilde işleyip daha değerli ve kullanışlı hale getirebiliriz. Nasıl ki doğal taşları kıymetli mücevhere dönüştürmek için işçilik ve sanatsal emek harcamak gerekirse, yaşamımızda bu şekilde emek harcadığımız kavramlar da artık hakettiği değeri görebilir. Bu kendi ruhsal varlığımız da olabilir. Yıllar süren deneyimler, yaşanmışlıklar, çekilen ızdıraplar ruhumuzu da olgunlaştırıp, sabır ve tefekkürle, tekamül ettirip değerli bir mücevhere dönüştürebilir. 

SÜPER DOLUNAY TÜRKİYE'YE ETKİLERİ NELER?

Dolunay ülkemizin horoskopunun onbirinci ve beşinci evini etkileyecek.

Dolunayın gerçekleştiği evler mundane astrolojide yerel yönetimler, azınlıklar, müttefik ülkeler, yabancı ülkelerle olan anlaşmalar, ulusal hedefler, projeler, toplum ve insanlık için yapılan çalışmalar, grup faaliyetleri, dernekler, organizasyonlar, vakıflar, meclis, kanunlar, genel halkın refahı, ekonomik durumu, spekülatif piyasalar, borsa, gençler, çocuklar, açık alanlar, parklar, eğitim yerleri, sanat, sanatçılar, spor, sporcular ile ilgilidir.

Tüm bu alanlar dolunayın ışığı ile görünür hale gelip, farketmediğimiz bazı gerçeklerle bizi yüzleştirebilir. Daha önceden başlamış bazı gelişmelerin artık iyice olgunlaştığını ve sonuçlandığını da görebiliriz.

Dolunayın genel etkilerini özburcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz.

SÜPER DOLUNAY BURÇ YORUMLARI

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Dolunay ile birlikte maddi gelirleriniz, kazançlarınızla ilgili yeni gelişmeler ve önemli değişimler meydana gelebilir. Bazı ani harcamalar ve alışverişler ortaya çıkabilir; iş ve para konularında kendinizi güvende hissetmeniz mümkün.

BOĞA (21 Nisan-21 Mayıs)

Dolunay ile birlikte kendiniz ve yaşamınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. İşiniz, kariyeriniz veya ilişkilerinizle ilgili dönüşümler veya kişisel görünüşünüz, imajınızla ilgili yenilikler yapabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Dolunay ile birlikte bilinçaltınız, ruhsal ve manevi konularda yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Gizli olan kavramlar ortaya çıkabilir. Bir bağımlılığınız ve zararlı alışkanlığınız varsa onu sonlandırmak için girişimlerde bulunabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Dolunay ile birlikte ait olduğunuz gruplar, arkadaşlarınız, projeleriniz, gelecek hedefleriniz ile ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili ekip çalışmaları ve organizasyonlar içerisinde yer alabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Dolunay ile birlikte kariyer yaşamınızda, toplum önündeki statünüzü etkileyecek dönüşümler meydana gelebilir. Çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Yaşamınızdaki otorite kavramları ve aile büyükleri ile ilgili sorumluluklar daha fazla gündeminizde olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Dolunay ile birlikte yurtdışı, seyahatler, eğitim ile ilgili bir konuda gelişmeler olabilir. Uluslararası ve yabancı kültürlerle ilgili projeleriniz hızlanabilir. Hukuksal konular sonuçlanabilir; ertelenmiş sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Dolunay ile birlikte ortak kazançlar, yatırımlar, kredi, vergi, sigorta, prim gibi kavramlarda önemli gelişmeler ve dönüşümler meydana gelebilir. Eş ve ortağınızın gelirlerinden fayda görebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Dolunay ile birlikte ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve eşiniz ile ilgili bazı kavramlarda önemli değişimler ve dönüşümler meydana gelebilir. Toplum önündeki imajınız, rakipleriniz ve hizmet aldığınız kişilerle ilgili gelişmeler bekleyebilirsiniz. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızdan fayda görebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Dolunay ile birlikte iş ve çalışma koşullarınız, günlük rutinleriniz, alışkanlıklarınız ve sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. İş ve kariyer konularında kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Evcil hayvan sahibi olabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Dolunay ile birlikte aşk, romantizm, sosyal yaşam, hobiler, spor veya çocuklarla ilgili yeni gelişmeler meydana gelebilir. Sanat ve hobi çalışmalarından güzel sonuçlar alabilirsiniz. Hamilelik, doğum veya var olan çocuklarınızın eğitimi ve geleceği ile ilgili konular gündeme gelebilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Dolunay ile birlikte eviniz, aileniz, ebeveynlerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Ev, mülk, alımı, satımı, kiralama, taşınma, dekorasyon, tadilat gibi kavramlar hızlanabilir. Evde çalışabileceğiniz iş imkanlarıyla karşılaşabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Dolunay ile birlikte eğitim, seyahatler, yakın çevreniz, kardeşleriniz ile ilgili bir konuda bazı değişimler ve dönüşümler meydana gelebilir. Güzel bir tatile çıkabilirsiniz. Zihinsel yaratıcılığınız artabilir. İş anlaşmaları veya sözleşmeler imzalayabilirsiniz.